Διαδικτυακό μάθημα με τον κο Κοκολάκη Κωνσταντίνο

Διαδικτυακό μάθημα με τον κο Κοκολάκη Κωνσταντίνο Διαδικτυακό μάθημα με τον κο Κοκολάκη Κωνσταντίνο Διαδικτυακό μάθημα με τον κο Κοκολάκη Κωνσταντίνο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο από τα τρία μέρη της διάλεξης του κου Κωνσταντίνου Κοκολάκη, τεως Διευθυντή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης Πολιτικής Προστασίας, Πτυχιούχο Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. και Ειδικευμένο Στέλεχος Πολιτικής Προστασίας.

Ο κος Κοκολάκης πρόσφερε ένα απολαυστικό δίωρο μάθημα, σε απ' ευθείας μετάδοση από τη Θεσσαλονίκη, με θέμα τα Μέτρα Αυτοπροστασίας από Φυσικά Φαινόμενα, αναλύοντας τα φυσικά φαινόμενα και πως επηρεάζουν τον ανθρώπινο παράγοντα, αλλά και πως ο ανθρώπινος παράγοντας έχει επέμβει για την πρόκλησή τους, μέσα από ιστορικά γεγονότα, γεωφυσικά φαινόμενα και μία δόση χιούμορ.

Οι εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. σε όλη την Ελλάδα, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους και αδημονούν για το δεύτερο και τρίτο μέρος της διάλεξης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά το τμήμα μετεωρολογίας ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Παιανίας και το XALAZI.TV για την εξαιρετική μετάδοση της διάλεξης σε όλη την Ελλάδα.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');