ΒAHCO μια εταιρεία με ιστορία και κοινωνική συνείδηση...

ΒAHCO μια εταιρεία με ιστορία και κοινωνική συνείδηση... ΒAHCO μια εταιρεία με ιστορία και κοινωνική συνείδηση... ΒAHCO μια εταιρεία με ιστορία και κοινωνική συνείδηση... ΒAHCO μια εταιρεία με ιστορία και κοινωνική συνείδηση...

Η BAHCO μετράει 165 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή εργαλείων υψηλής ποιότητας. Με την γέννησή της στην βιομηχανική επανάσταση του 1886, ξεκινώντας με πρωτοπόρα εργαλεία που χρησιμοποιούνται μέχρι και σήμερα, το σύμβολό της, το ψάρι με το αγκίστρι, αποτελεί σήμα ποιότητας διεθνώς αναγνωρισμένο. Πλέον το εύρος των εργαλείων χειρός έχει διευρυνθεί με πάνω από 7000 προϊόντα. 

Η BAHCO αναγνωρίζει την ευθύνη που φέρει κάθε εταιρεία παραγωγής και δηλώνει αφοσιωμένη στην αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια προϊόντων και χώρων εργασίας. Με κάθε μέσον προσπαθεί να προστατεύσει την ποιότητα του περιβάλλοντος και τη δημόσια ευημερία στις κοινότητές μας και να υλοποιεί περιβαλλοντικά ορθές πολιτικές σχεδιασμένες να αποτρέπουν, να αντιμετωπίζουν και, όπου χρειάζεται, να διορθώνουν τις επιδράσεις στο περιβάλλον της κοινότητας.

Το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης της BAHCO δεν σταματάει εκεί. Με ευαισθησία και ενσυναίσθηση, πρόσφερε έναν εκκινητή μπαταρίας 1/24 V1.700/900CA (αρ. προϊόντος BBA1224-1700) ο οποίος μπορεί να ξεκινήσει από κινητήρες πετρελαίου έως 480 HP χωρίς μπαταρία στα 12V μέχρι 1.500 HP κινητήρες πετρελαίου χωρίς μπαταρία στα 24V. Αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα χρησιμοποιηθεί σε απρόβλεπτες στιγμές σε πραγματικά περιστατικά για τα επιχειρησιακά οχήματα της ομάδας όπως το διασωστικό όχημα "ΗΦΑΙΣΤΟΣ" αλλά και τα υπόλοιπα οχήματα του στόλου μας, καθώς και σε ασκήσεις υπό ρεαλιστικές συνθήκες εντός και εκτός Ελλάδος.

Η ΕΠΟΜΕΑ ευχαριστεί την BAHCO για την άμεση ανταπόκρισή της σε μία εποχή που η κοινωνία πλήττεται από την πανδημία και την οικονομική ανασφάλεια. Οι εθελοντές της ΕΠΟΜΕΑ γνωρίζουν από την εμπειρία τους ότι τα σωστά εργαλεία μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε μία επιτυχή διάσωση. Μάθετε σήμερα πως μπορείτε και εσείς να διασώσετε την εργαλειοθήκη σας με εξαιρετικές λύσεις από την https://www.bahco.com/gr_el/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');