Μάθημα με θέμα τις τηλεπικοινωνίες από τον Πασχάλη Γκουβίνα

Μάθημα με θέμα τις τηλεπικοινωνίες από τον Πασχάλη Γκουβίνα Μάθημα με θέμα τις τηλεπικοινωνίες από τον Πασχάλη Γκουβίνα Μάθημα με θέμα τις τηλεπικοινωνίες από τον Πασχάλη Γκουβίνα Μάθημα με θέμα τις τηλεπικοινωνίες από τον Πασχάλη Γκουβίνα

Ένα εξαιρετικό μάθημα πραγματοποιήθηκε από τον κο Γκουβίνα Πασχάλη, Απόστρατο Συνταγματάρχη Τηλεπικοινωνιών και Υπεύθυνο Τηλεπικοινωνιών ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω.

Στη διαδικτυακή μετάδοση του μαθήματος δήλωσαν δυνατό "παρών" εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. από όλη την Ελλάδα αλλά και πιστοί θεατές του καναλιού XALAZI.TV του μετεωρολογικού τμήματος ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Παιανίας - Κάντζας.

Οι εθελοντές διδάχθηκαν από την αρχή και με τον πιο απλό τρόπο τις αναγκαίες γνώσεις που επιβάλλεται να γνωρίζουν κατά την διάρκεια χρήσης επικοινωνιακών μέσων, με εφαρμογή τόσο μεταξύ των εθελοντών σε ασκήσεις και υγειονομικές καλύψεις όσο και στο πλαίσιο συνεργασίας της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με υπηρεσίες και φορείς σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. 

Λόγω της πανδημίας COVID - 19 τα μαθήματα συνεχίζον να εκτελούνται μέσω του XALAZI.TV. Θα θέλαμε γι άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Παιανίας Κάντζας για την στήριξη των διαδικτυακών μαθημάτων.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');