Χορηγία τoυ ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος Mr Click

Χορηγία τoυ ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος Mr Click Χορηγία τoυ ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος Mr Click Χορηγία τoυ ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος Mr Click

Η πανδημία του COVID-19 άλλαξε πολλά δεδομένα στη ζωή μας, σπό τον τρόπο που αλλάξαμε τις καθημερινές μας συνήθειες μέχρι το εργασιακό μας περιβάλλον, και την επαφή μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Στον τομέα της διάσωσης, τα πρωτόκολλα άλλαξαν καθώς η μετάδοση του ιού μπορεί ναν επηρεάσει τόσο τον διασωθέντα όσο και τον διασώστη. Καθήκον μας είναι να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους σκοπούς της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. προς όφελος του πολίτη, με την μέγιστη ασφάλεια για όλους.

Το ηλεκτρονικό πολυκατάστημα Mr Click μας βοηθάει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας ως διασωστική ομάδα, προσφέροντάς μας θερμόμετρα υπερύθρων, ένα απαραίτητο εργαλείο για την πρωτοβάθμια εκτίμηση ενός ασθενή το οποοίο θα χρησιμοποιηθεί σε κάθε υγειονομική κάλυψη που θα αναλάβει η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Επισκεφθείτε σήμερα το κατάστημα Mr Click και αγοράστε με ασφάλεια ότι χρειάζεστε για το σπίτι, το γραφείο, μπορείτε να βρείτε ποικιλία σε ηλεκτρονικά gadget και εξοπλισμό gaming ενώ μπορείτε να βρείτε και προϊόντα αθλητισμού και χόμπυ για τις ημέρες της καραντίνας.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');