Χορηγία του The Mart στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος

Χορηγία του The Mart στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος Χορηγία του The Mart στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος Χορηγία του The Mart στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος Χορηγία του The Mart στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος Χορηγία του The Mart στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος

Οι επείγουσες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο με τον σεισμό που συντάραξε την Θεσσαλία, έφερε τις ομάδες της ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος αντιμέτωπες με ένα σοβαρό πρόβλημα: την επάρκεια εξοπλισμού. Εκτός από τα υλικά και εργαλεία που φέρει η κάθε ομάδα, η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος μεριμνεί να φροντίσει το σύνολο της αποστολής με τον δικό της εξοπλισμό. 

Σε κάθε αποστολή στο πεδίο, μία ομάδα που παρέχει πρώτες βοήθειες πρέπει να μπορεί να στεγάσει επιτυχώς ένα ιατρείο πεδίου. Συντελεστής στήριξης στη προσπάθεια αυτή είναι το The Mart, το οποίο εξόπλισε την ΕΠΟΜΕΑ με δύο φορητά κλιματιστικά για την φουσκωτή σκηνή που χρησιμοποιείται στο πεδίο δράσης.

To The Mart είναι μια εταιρία που συγκαταλέγεται υπερήφανα στις μεγαλύτερες εταιρείες χονδρικού εμπορίου, διαθέτοντας την πιο πλούσια ποικιλία σε τρόφιμα, ποτά και επαγγελματικό εξοπλισμό, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1992 ενώ από τον Ιανουάριο του 2015 αποτελεί μέλος του Ομίλου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, μέσω αποτελεσματικών και εξειδικευμένων υπηρεσιών σε ολόκληρη την Ελλάδα και αποτελεί τον πιο έμπιστο σύμβουλο και προμηθευτή για κάθε επαγγελματία.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');