Η Topomarket φροντίζει για την ασφάλεια του διασώστη της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η Topomarket φροντίζει για την ασφάλεια του διασώστη της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η Topomarket φροντίζει για την ασφάλεια του διασώστη της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Μία εξαιρετική εταιρία που απευθύνεται σε επαγγελματίες, μας τιμά με την ανάδειξη του έργου της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. σε επαγγελματικό βεληνεκές. Η Topomarket δημιουργήθηκε έχοντας ως κριτήριο να καλύψει όλες τις ανάγκες του επαγγελματία. Από την προμήθεια αξιόπιστου και εύχρηστου εξοπλισμού μέχρι την υποστήριξη, την συντήρηση αλλά και την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών. Χάρις σε αυτή τη φιλοσοφία η Topomarket εμπλούτισε τον εξοπλισμό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με μία θερμική κάμερα, δωρεά προς την ομάδα, για χρήση σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και για την εκπαίδευση του τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών.

H Topomarket απευθύνεται σε επαγγελματίες που έχουν πάθος με τη δουλειά τους. Βρίσκει λύσεις τόσο για την προμήθεια αξιόπιστου και εύχρηστου εξοπλισμού όσο και για την υποστήριξη, την συντήρηση αλλά και την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών.

Συνεργάζεται με μεγάλους οίκους κατασκευής Τοπογραφικών οργάνων και παρελκομένων, όπως η Κινεζική Hi-Target, της οποίας είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα, η Tersus GNSS και η Γερμανική Geo-Fennel αλλά και με Ελληνικές εταιρείες, καταξιωμένες στο χώρο όπως η METRICA A.E. μέσω της οποίας παρέχει υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης, Συντήρησης του εξοπλισμού και Δικτύου Μονίμων Σταθμών Αναφοράς ως Authorized SmartNet Resellers.

Επεκτείνωντς τις δραστηριότητες και την γκάμα των προϊόντων της με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, αντιπροσωπεύει την εταιρεία Chasing, μία από τις πιο γνωστές εταιρείες παραγωγής υποβρύχιων τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων (underwater drones) που απευθύνονται τόσο σε καταναλωτές όσο και σε επαγγελματίες (Έλεγχο σκαφών, Ιχθυοκαλιέργεις, Λιμενικά Έργα, Καταδύσεις κλπ).

Η Topomarket παρέχει υπεύθυνες συμβουλές και τεχνική υποστήριξη μέσα από την στελέχωση επαγγελματιών του κλάδου.καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του επαγγελματία. Με την αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία METRICA A.E. εξασφαλίζεται η αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη και service του εξοπλισμού κάθε πελάτη. Επίσης, στη METRICA A.E. λειτουργεί πλήρως στελεχωμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης, έτοιμο να επιλύσει κάθε πρόβλημα και να αντιμετωπίσει κάθε ανάγκη του Μηχανικού στο πεδίο, ενώ το εργαστήριο Service της εταιρείας ήδη διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό σε όλα τα όργανα της Hi-Target, GPS & Γεωδαιτικούς Σταθμούς αλλά και όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή για να αντιμετωπίσει βλάβες, ατυχήματα αλλά και την τακτική συντήρηση του εξοπλισμού.

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα https://www.topomarket.gr/el/ και επωφεληθείτε από τον επαγγελματισμό και την εξαιρετική εξυπηρέτηση για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε πρόκλησης υπεύθυνα και αξιόπιστα.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');