Συγκινητική προσφορά της Savatis για τις ομάδες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος

Συγκινητική προσφορά της Savatis για τις ομάδες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος Συγκινητική προσφορά της Savatis για τις ομάδες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος Συγκινητική προσφορά της Savatis για τις ομάδες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος Συγκινητική προσφορά της Savatis για τις ομάδες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος Συγκινητική προσφορά της Savatis για τις ομάδες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος

Μια συγκινητική δωρεά πραγματοποιήθηκε από την SAVATIS για τις ομάδες της ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος με την μορφή 5 ανοξείδωτων υποβρύχιων αντλιών ακάθαρτων υδάτων SPI900Η  Οι αντλίες αυτές θα χρησιμοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα για την άντληση υδάτων σε έκτακτα περιστατικά, περιπτώσεις που δυστυχώς βλέπουμε ολοένα και περισσότερο. Δύο λόγια για την SAVATIS:

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 1978 και γρήγορα κέρδισε την φήμη ποιοτικού συνεργείου αποκλειστικά βαρέων οχημάτων, βοηθώντας τους ιδιαίτερα απαιτητικούς επαγγελματίες πελάτες μας να κερδίζουν πολύτιμο χρόνο μειώνοντας τις βλάβες των οχημάτων τους. Από εκείνη την εποχή, η εταιρεία εξουσιοδοτήθηκε από την Σουηδική SCANIA ως το μοναδικό κέντρο τεχνικής υποστήριξης/service, πωλήσεων ανταλλακτικών και φορτηγών σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα. Στα πλαίσια αυτής της εξουσιοδότησης, εφαρμόζει τα υψηλά ποιοτικά standards της SCANIA (Dealer Operating Service - DOS).

Η τόσων χρόνων αυτή εξυπηρέτηση, αποκλειστικά και μόνο επαγγελματιών οδηγών και εταιριών φορτηγών, την βοήθησε όχι μόνο στην απόκτηση τεχνογνωσίας αλλά και στην κατανόηση των αναγκών ενός επαγγελματία, με αποτέλεσμα να εναρμονισθεί με αυτές τις απαιτήσεις, τόσο όσον αφορά στο ωράριο λειτουργίας και στην ευελιξία της για να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα 24 ώρες το 24ωρο όσο και στην πληρέστατη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών.

H εταιρεία SAVATIS είναι επίσης εξουσιοδοτημένος επισκευαστής και κέντρο πωλήσεων ανταλλακτικών φορτηγών και της ISUZU. Το 2014 οι εταιρεία επανδρώθηκε με καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό , το οποίο θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης για την εξυπηρέτηση επιβατικών οχημάτων. Δεν είναι τυχαίο το ότι η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχει την έχει καθιερώσει σαν ένα από τα καλύτερα συνεργεία αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη, με αφοσιωμένους πελάτες που σταθερά επωφελούνται από την ποιότητα, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα του σέρβις της. Η πολυετής εμπειρία και η εκτεταμένη τεχνογνωσία της, μαζί με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της, αποτελούν την εγγύηση για την άψογη συντήρηση, αναβάθμιση ή επισκευή του αυτοκινήτου της. Και αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα στο χρόνο παράδοσης που υπόσχεται.

Με τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης που παρέχουμε καλύπτει όλα τα στάδια και όλα τα μηχανικά μέρη κινητήρα και αμαξώματος, ενώ με τα γνήσια ανταλλακτικά και λιπαντικά Mercedes-Benz που χρησιμοποιεί εγγυάται για την άριστη λειτουργία του αυτοκινήτου σας και, αντίθετα από άλλα συνεργεία αυτοκινήτων που λειτουργούν «διεκπεραιωτικά», η SAVATIS δημιουργεί με τους πελάτες της σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας: σεβόμενοι το χρόνο, τα χρήματα, αλλά και την ανάγκη σας να νιώθετε ασφαλείς με το όχημά σας, δε θα σας υποβάλλει σε καμιά ταλαιπωρία ή οικονομική «αιμορραγία», και δε θα σας βάλει ποτέ σε μπελάδες όσο είστε στο δρόμο. Ελάτε λοιπόν να δείτε τον υπερσύγχρονο χώρο της και να την γνωρίσετε από κοντά. Θα εντυπωσιαστείτε! H εταιρεία SAVATIS διαθέτει πλήρη σειρά ειδικών εργαλείων και εξοπλισμό συνεργείου για την γρήγορη αντιμετώπιση οποιασδήποτε εργασίας. H εταιρεία διαθέτει πλήρως κινητό συνεργείο εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα ειδικά εργαλεία, συσκευές διάγνωσης βλαβών και τα απαραίτητα ανταλλακτικά για επισκευές σοβαρών βλαβών στο δρόμο 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες/έτος. https://www.savatis.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');