Οι Garden Experts είναι οι αναπάντεχοι υποστηρικτές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Οι Garden Experts είναι οι αναπάντεχοι υποστηρικτές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Οι Garden Experts είναι οι αναπάντεχοι υποστηρικτές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Οι Garden Experts είναι οι αναπάντεχοι υποστηρικτές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Οι Garden Experts είναι οι αναπάντεχοι υποστηρικτές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Όσο αναπάντεχα μπορεί να έρθει ένα περιστατικό που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., έτσι βρίσκουν και την στήριξη σε αναπάντεχους χορηγούς.

Οι Garden Experts, μία ιστοσελίδα αφιερωμένη στην φροντίδα του κήπου και την αγάπη για την καλλιέργεια, με την χορηγία τους σε ένα αλυσοπρίονο, διευκολύνουν το έργο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. καθώς πολλές φορές στο παρελθόν σε πλημμύρες αλλά και στις πιο πρόσφατες έντονες χιονοπτώσεις, απομάκρυνε κορμούς δέντρων και όγκους κλαδιών που κατέρρευσαν κάτω από την ορμή της βροχόπτωσης ή από το βάρος του χιονιού.

Ευχαριστούμε τους Garden Experts και σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους https://www.garden-experts.gr/  για να βρείτε λύσεις για το σπίτι από τα παρτέρια μέχρι τον κήπο αλλά και για το εξοχικό!

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');