Το KARAS Gadget Store προμηθεύει την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με προβολείς

Το KARAS Gadget Store προμηθεύει την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με προβολείς Το KARAS Gadget Store προμηθεύει την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με προβολείς Το KARAS Gadget Store προμηθεύει την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με προβολείς Το KARAS Gadget Store προμηθεύει την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με προβολείς

Μία άκρως χρήσιμη χορηγία σε επαναφορτιζόμενους φορητούς προβολείς πραγματοποίησε το ηλεκτρονικό κατάστημα KARAS Gadget Store για την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. 

Οι προβολείς αυτοί θα χρησιμοποιηθούν τόσο σε ασκήσεις εκπαίδευσης για την αντιμετώπιση καταστροφών και την Τεχνική Ορεινή και Αστική Διάσωση όσο και σε πραγματικές επιχειρήσεις διάσωσης, όπως έχει γίνει στο παρελθόν για την άντληση υδάτων στην Μάνδρα, την Κινέτα και την Εύβοια αλλά ή στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. βρίσκει συνεχώς υποστηρικτές στο πρόσωπο ελληνικών επιχειρήσεων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο KARAS Gadget Store και την εξαιρετική ιστοσελίδα της https://www.karas.gr/, στην οποία μπορείτε και εσείς να βρείτε τα πάντα για το σπίτι, το αυτοκίνητο, τα χόμπυ σας, την τηλεφωνία και τους υπολογιστές.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');