Η BON STUDIO αναβαθμίζει τον εξοπλισμό διδασκαλίας της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η BON STUDIO αναβαθμίζει τον εξοπλισμό διδασκαλίας της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η BON STUDIO αναβαθμίζει τον εξοπλισμό διδασκαλίας της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η BON STUDIO αναβαθμίζει τον εξοπλισμό διδασκαλίας της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η πανδημία του COVID - 19 άλλαξε την καθημερινότητά μας και μας ανάγκασε να αναθεωρήσουμε και κατ' επέκταση να εκτιμήσουμε τις νέες τεχνολογίες. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετώπισε η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με την έλευση της νέας καθημερινότητας, ήταν η πραγματοποίηση των μαθημάτων. Η απόσταση, οι δυσκολίες του διαδικτύου και η μετάδοση της γνώσης, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Την λύση μας φέρνει η BON STUDIO, με την χορηγία ενός βιντεοπροβολέα. Ο εξοπλισμός αυτός θα βελτιώσει την ποιότητα του μαθήματος εντός και εκτός της αίθουσας διδασκαλίας, καθώς θα χρησιμοποιηθεί και σε σεμινάρια πρώτων βοηθειών που πραγματοποιεί η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. στα πλαίσια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα πρώτων βοηθειών και αυτοπροστασίας.

Η Εταιρεία BON STUDIO αντιπροσωπεύει κατ'αποκλειστικότητα έναν σημαντικό αριθμό κατασκευαστριών εταιρειών επαγγελματικών συστημάτων ήχου, φωτισμού, οπτικοακουστικών συστημάτων και ηλεκτρονικών μουσικών οργάνων υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας απ'όλον τον κόσμο. Ταυτόχρονα υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές στους τομείς του radio & tv broadcasting και κινηματογράφου. Τα εξειδικευμένα τμήματα της εταιρείας παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις με προτάσεις, μελέτες, προμήθεια, εγκατάσταση και τέλος, παράδοση σε πλήρη λειτουργία όλων των συστημάτων.

Επισκεφθείτε σήμερα το διαδικτυακό κατάστημα της BON STUDIO στο https://eshop.bonstudio.gr/el/  και ανοίξτε τους ορίζοντές σας σε νέα χόμπυ ή βρείτε λύσεις για την αναβάθμιση του οπτικοακουστικού εξοπλισμού στο γραφείο και το σπίτι.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');