Χορηγία της STOP στην ΕΠΟΜΕΑ

Χορηγία της STOP στην ΕΠΟΜΕΑ Χορηγία της STOP στην ΕΠΟΜΕΑ Χορηγία της STOP στην ΕΠΟΜΕΑ

Η STOP για περισσότερα από 40 χρόνια έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της για την υγεία και την ασφάλειά τους. Με αίσθημα ευθύνης και ευαισθησία σε θέματα που άπτονται του κοινωνικού συνόλου, ανταποδίδει προσφέροντας υλική υποστήριξη σε κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται τη συνδρομή της για την επίτευξη του στόχου τους.

Με αυτή την νοοτροπία υποστήριξε και τις δραστηριότητες της ΕΠΟΜΕΑ αναγνωρίζοντας το ρόλο της σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης αλλά και την αναγκαιότητα των εκπαιδεύσεων που προσφέρει για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου σε θέματα αυτοπροστασίας. Αυτός, εξ' άλλου, είναι και ο δικός της σκοπός τον οποίο επιτυγχάνει με την διάθεση στην αγορά ποιοτικών προϊόντων, όπως είδη ένδυσης, υπόδησης, γάντια, εξοπλισμό ασφαλείας, προστασία κεφαλής, προστασία από πτώση, προστασία αναπνοής και ανιχνευτές αερίων. Παράλληλα διοργανώνει σεμινάρια εκπαίδευσης με σκοπό την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων στην αναγκαιότητα χρήσης των μέσων ατομικής προστασίας.

Η STOP ιδρύθηκε το 1978 στον Πειραιά. Αποτελεί μια 100% ελληνική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά των μέσων ατομικής προστασίας. Πιστή στην ιδέα " η ασφάλεια είναι κουλτούρα, όχι υποχρέωση" μεταδίδει αυτή τη κουλτούρας στους ανθρώπους γύρω της. Πραγματοποιεί πωλήσεις σε όλο τον κόσμο μέσω των logistics center σε Πειραιά και Rotterdam αλλά και μέσω συνεργαζόμενων αποθηκευτικών χώρων σε Σιγκαπούρη, Μανίλα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Νιγηρία και Κύπρο κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση.

Η STOP είναι η λύση για κάθε επιχείρηση που απαιτεί υψηλή ποιότητα και ασφάλεια για το προσωπικό και την παραγωγή της. Παράγει τη δική της σειρά τεχνικών ρούχων υψηλής ποιότητας όπως FR/ AS φόρμες, FR/ AS παρκά, δερμάτινα – βραδυφλεγή ενδύματα, εξοπλισμό πυροσβεστών, εξοπλισμό χυτηρίου και ηλεκτροσυγκόλλησης, ρουχισμό για τη βιομηχανία τροφίμων, ρουχισμό για τις υπηρεσίες υγείας. Δίνει τη δυνατότηα προσωποποίησης των ρούχων με την εφαρμογή του λογότυπου κάθε εταιρείας με εκτυπωτικές και κεντητικές μηχανές. Το προσωπικό στις εγκαταστάσεις της σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Ρότερνταμ παρέχει στους πελάτες της εκπαίδευση, συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη και εξειδικευμένες λύσεις ώστε η σωστή επιλογή του μέσου προστασίας να γίνεται εύκολη υπόθεση. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της σήμερα στο https://corporate.stop.gr/el/ .

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');