Χορηγία της ΠYΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - FIRE & WORK SAFETY

Χορηγία της ΠYΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - FIRE & WORK SAFETY Χορηγία της ΠYΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - FIRE & WORK SAFETY Χορηγία της ΠYΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - FIRE & WORK SAFETY

Μια πολύ σημαντική προσθήκη στον εξοπλισμό της ΕΠΟΜΕΑ για την καταπολέμηση των πυρκαγιών έγινε απο την εταιρία  ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - FIRE & WORK SAFETY. Ένας επινώτιος ασκός θα γίνει πολύτιμος σύμμαχος στις δράσεις δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης, όπως κλήθηκε η ΕΠΟΜΕΑ στο παρελθόν να συνδράμει στον Υμηττό αλλά και πιο πρόσφατα στο Μάτι.

Η εταιρία ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - FIRE & WORK SAFETY, με έδρα στο Βόλο, πέραν της πολυετούς εμπειρία της στην πυρασφάλεια, την πυρανίχνευση αλλά και της ασφάλειας των εργαζομένων, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Κέντρου επανελέγχου φιαλών χαμηλής και υψηλής πίεσης (συγκολλητών και χωρίς συγκόλληση, αλουμινίου και συνθετικών καθώς και πλήρωσης πεπιεσμένου αέρα 200-300bar). Συνεργάζεται με όλες σχεδόν τις επώνυμες μάρκες Μέσων Ατομικής Προστασίας, καθώς και με την εταιρία Everlux σε πινακίδες σήμανσης φωσφοριζέ.

Η ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - FIRE & WORK SAFETY συνεργάστηκε στο παρελθόν αποκλειστικά με την Kidde-Deugra για τα συστήματα πυρόσβεσης των αρμάτων Leopard και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου στον τομέα πυρόσβεσης κινητήρων οχημάτων την Fogmaker. Πρόσφατα απέκτησε και αποκλειστική συνεργασία με την εταιρία NUST, συστήματα γεννητριών Aerosol.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://malamidis-safety.gr/ και βρείτε λύσεις για τον εργασιακό αλλά και τον οικιακό σας χώρο.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');