Επιστροφή των Επίλεκτων Αιγάλεω στην εκπαίδευση

Επιστροφή των Επίλεκτων Αιγάλεω στην εκπαίδευση Επιστροφή των Επίλεκτων Αιγάλεω στην εκπαίδευση Επιστροφή των Επίλεκτων Αιγάλεω στην εκπαίδευση Επιστροφή των Επίλεκτων Αιγάλεω στην εκπαίδευση Επιστροφή των Επίλεκτων Αιγάλεω στην εκπαίδευση

Επιστροφή των Επίλεκτων Αιγάλεω στην αίθουσα διδασκαλίας μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για την εκπαίδευση. 

Πριν την έναρξη του μαθήματος, ο Πρόεδρος Ρουμελιώτης Γεώργιος και ο Γενικός Γραμματέας Συλαϊδής Στυλιανός, πραγματοποίησαν απονομή πτυχίων για τους εθελοντές παλαιότερων σειρών οι οποίοι πέρασαν με επιτυχία τις επναληπτικές εξετάσεις όπως ορίζεται για όλους τους εθελοντές της ΕΠΟΜΕΑ. Μέσα σε κλήμα χαράς, οι εθελοντές έλαβαν συγχαρητήρια από τα παρόντα μέλη του Δ.Σ., δίνοντας την υπόσχεση να συνεχίσουν την δυναμική παρουσία τους στις δραστηριότητες της ομάδας.

Οι εθελοντές της 9ης σειράς της ΕΠΟΜΕΑ Αιγάλεω προχώρησαν στην πρακτική εφαρμογή όσων έμαθαν για την ακινητοποίηση θυμάτων σε φορείο - σανίδα ακινητοποίησης αλλά και την χρήση του φορείου scoop, από τα διαδικτυακά μαθήματα που πραγματοποίησε η ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος για όλες τις ομάδες της. 

Mετατρέποντας τη θεωρία σε πράξη, οι εθελοντές ανανέωσαν το ενδιαφέρον τους και αναζωπύρωσαν το πάθος για μάθηση με απώτερο σκοπό την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Ευχόμαστε καλή δύναμη στους εθελοντές και τους εκπαιδευτές της ΕΠΟΜΕΑ!

 

 

 

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');