Η Tools & Parts δίνει δυναμικό παρόν στο πλευρό της ΕΠΟΜΕΑ

Η Tools & Parts δίνει δυναμικό παρόν στο πλευρό της ΕΠΟΜΕΑ Η Tools & Parts δίνει δυναμικό παρόν στο πλευρό της ΕΠΟΜΕΑ Η Tools & Parts δίνει δυναμικό παρόν στο πλευρό της ΕΠΟΜΕΑ

Η ΕΠΟΜΕΑ δέχεται την Tools & Parts στην οικογένεια των υποστηρικτών της, με την χορηγία ενός κατεδαφιστικού πιστολέτου πεπιεσμένου αέρα METABO. Το εργαλείο αυτό θα δώσει νέες δυνατότητες στους εθελοντές της ΕΠΟΜΕΑ για τις επιχειρήσεις διάσωσης του τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών.

Το tools-parts.gr (Κακατές Γεώργιος) που δραστηριοποιείται στον χώρο των εργαλείων εδώ και 38 χρόνια με αντικείμενο την επισκευή – συντήρηση – πώληση ηλεκτρικών εργαλείων είναι μία ιστοσελίδα που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επαγγελματία και ερασιτέχνη να βρει αυτό που ψάχνει.

Το εξειδικειμένο και πλήρως καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρίας λειτουργεί με υψηλές προδιαγραφές και επισκευάζει τα εργαλεία σας γρήγορα και αξιόπιστα φροντίζοντας ώστε το εργαλείο σας να λειτουργεί άψογα.

Είναι επίσημο εξουσιοδοτημένο SERVICE των εταιριών METABO – REMS – HIKOKI (HITACHI) – AEG - FERM και επίσημοι συνεργάτες των MAKITA - DEWALT- BOSCH - BLACK AND DECKER - SKILL - STANLEY - SPARKY-FLEX-KRESS- STAYER- RIDGID- FEIN- MILWAUKEE- RYOBI- EIBENSTOCK- ROTHENBERGER- VIRAX. 

Παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες προς τους πελάτες της:

Επισκευές σε όλους τους τύπους ηλεκτρικών εργαλείων, εργαλείων μπαταρίας και εργαλείων αέρος.
Προληπτικό έλεγχο Εργαλείων.
Πώληση ηλεκτρικών εργαλείων, μηχανημάτων.
Πώληση ανταλλακτικών και αποστολή τους σε όλη την Ελλάδα.
Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιεί η Tools & Parts είναι γνήσια ανταλλακτικά αντιπροσωπίας.

Βασικός στόχος της Tools & Parts παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή κάθε πελάτη. Επισκευθείτε την ιστοσελίδα https://tools-parts.gr/ .

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');