Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υποστηρικτή μας Μιχαήλ Φωτεινάκη και την επιχείρηση FOTIN BAT

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υποστηρικτή μας Μιχαήλ Φωτεινάκη και την επιχείρηση FOTIN BAT Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υποστηρικτή μας Μιχαήλ Φωτεινάκη και την επιχείρηση FOTIN BAT Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υποστηρικτή μας Μιχαήλ Φωτεινάκη και την επιχείρηση FOTIN BAT Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υποστηρικτή μας Μιχαήλ Φωτεινάκη και την επιχείρηση FOTIN BAT Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υποστηρικτή μας Μιχαήλ Φωτεινάκη και την επιχείρηση FOTIN BAT

Είναι μεγάλη μας τιμή που υποδεχόμαστε στην οικογένεια των υποστηρικτών μας τον κύριο Μιχαήλ Φωτεινάκη και την επιχείρηση FOTIN BAT. Με την χορηγία δύο μπαταριών gel 60αρων βαθιάς εκφόρτισης, τα επιχειρησιακά οχήματα της ΕΠΟΜΕΑ θα μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε απαιτητική κατάσταση.

Το εργοστάσιο ΤΑΒ Σλοβενίας και κύριος προμηθευτής της FOTIN BAT, είναι ένα από τα πλέον καταξιωμένα εργοστάσια παραγωγής συσσωρευτών στην Ευρώπη και πρωτοπόρο σε ποιότητα και νέες τεχνολογίες. Η FOTIN BAT (Μιχάλης Φωτεινάκης) δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και στο λιανικό - χονδρικό εμπόριο μπαταριών Ι.Χ. αυτοκινήτων και φορτηγών καθώς και μηχανημάτων και σκαφών θαλάσσης.

Διαθέτει μπαταρίες παραγωγής του εργοστασίου ΤΑΒ Σλοβενίας το οποίο διαθέτει τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο και προσφέρει 1 χρόνο εγγύηση σε όλες τις μπαταρίες.

Μέσα από την πληρέστατη γκάμα της και την άρτια τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία, η FOTIN BAT δίνει λύση σε όλες τις ανάγκες σας. Υποστηρίζει τους πελάτες της έτσι ώστε να αισθάνονται ασφαλείς και σίγουροι σε κάθε επαγγελματική τους ανάγκη. Η άρτια υποστήριξη που παρέχει δίνει την ευκαιρία να συνεργάζεται με τις πλέον καταξιωμένες και σοβαρές επιχειρήσεις στην Ελληνική Επικράτεια.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');