Υγειονομική κάλυψη «Croisière 2022» του οίκου μόδας Dior

Υγειονομική κάλυψη «Croisière 2022» του οίκου μόδας Dior Υγειονομική κάλυψη «Croisière 2022» του οίκου μόδας Dior Υγειονομική κάλυψη «Croisière 2022» του οίκου μόδας Dior Υγειονομική κάλυψη «Croisière 2022» του οίκου μόδας Dior Υγειονομική κάλυψη «Croisière 2022» του οίκου μόδας Dior

Την παρουσίαση της κολεξιόν «Croisière 2022» του οίκου μόδας Dior κλήθηκε να καλύψει υγειονομικά η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω στο κέντρο της Αθήνας. Το ντεφιλέ θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου και η ελληνική πρωτεύουσα επιλέχθηκε ως «προορισμός εξαιρετικού χαρακτήρα, κοιτίδας του δυτικού πολιτισμού και των ευρωπαϊκών τεχνών, έμπνευση της ιταλίδας σχεδιάστριας Maria Grazia Chiuri», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. (Πηγή: Καθημερινή)

Η υγεινομική κάλυψη, τόσο διαφορετική από τις πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις που αναλαμβάνει συνήθως, αποδυκνείεται εξίσου απαιτητική καθώς οι προετοιμασίες πραγματοποιούνται με πυρετώδεις ρυθμούς και οι εθελοντές θα παρίστανται ανελλιπώς, για όσο διάστημα χρειαστεί, σε τρεις βάρδιες μέχρι το πέρας των εργασιών στο Καλλιμάρμαρο στάδιο και στο Ζάππειο Μέγαρο. Η υγειονομική κάλυψη ξεκίνησε στις 11 και θα διαρκέσει έως τις 19 Ιουνίου.

Η εκδήλωση συνδυάζει την ομορφιά, τον πολιτισμό και το lifestyle με επίκεντρο την μοναδικότητα της Ελλάδας και του Πολιτισμού της.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');