Υγειονομική κάλυψη 1ου Olympia Rally

Υγειονομική κάλυψη 1ου Olympia Rally Υγειονομική κάλυψη 1ου Olympia Rally Υγειονομική κάλυψη 1ου Olympia Rally Υγειονομική κάλυψη 1ου Olympia Rally Υγειονομική κάλυψη 1ου Olympia Rally

Την υγειονομική κάλυψη του 1ου Olympia Rally ανέλαβε η ΕΠΟΜΕΑ μετά από επικοινωνία των συντελεστών με την ομάδα μας.

Ο αγώνας, που διεξήχθη φέτος για πρώτη φορά, στηρίχθηκε στην εμπειρία της ομάδας του Off Road Team σε συνεργασία με την ΑΟΛΜΟ (Αθλητική Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας) και με την συνδιοργάνωση του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  και με την συνδιοργάνωση του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ξεκίνησε το μεσημέρι της 8ης Ιουνίου, με στόχο να καθιερωθεί ως ένας θεσμός , που θα συμβάλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αυτή την δύσκολη περίοδο.

Η αποστολή στα πλαίσια σωστής προετοιμασίας, ταξίδεψαν μια μέρα νωρίτερα για να προετοιμάσουν τον εξοπλισμό αλλά και να εξοικειωθούν με την διαδρομή του αγώνα. 

45 αναβάτες Rally από όλο τον κόσμο, όργωσαν τα βουνά της Πελοποννήσου για 5 αγωνιστικές ημέρες. Στην πλειοψηφία τους Ολλανδοί, αλλά και Γερμανοί, Αυστριακοί, Γάλλοι, Ιταλοί, Τσέχοι, Σλοβάκοι αλλά και δύο Έλληνες αναβάτες, ο Κωνσταντίνος Χατζημιχάλης και ο Μιχάλης Πελούσης, απόλαυσαν 1500 χωμάτινα χιλιόμετρα στον Νομό Ηλείας, αλλά και στην Αχαΐα, την Αρκαδία και στην Μεσσηνία.

Η 1η αγωνιστική ημέρα, μόλις 90km, περιελάμβανε την διαδρομή από το Φράγμα του Αλφιού προς Σαμικό, Καϊάφα, Σμέρνα, Βρίνα, για να τερματίσουν στην Κρέσταινα, στο εστιατόριο Θυμάρι. 

Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών με δύναμη 4 εθελοντών, ενός επιχειρησιακού οχήματος και Ασθενοφόρου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές Χάρη Σπηλιόπουλο (Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού και Ολυμπιακών Σχέσεων, Δημ. Αρχ. Ολυμπίας), τον κο Δημήτρη Αθανασόπουλο (Οργανωτή «OLYMPIA RALLY») και τον κο Βασίλη Σπυρόπουλο (Πρόεδρος ΑΟΛΜΟ) για την άψογη συνεργασία τους και ευχόμαστε να ξαναανταμώσουμε στο 2ο Olympia Rally. 

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');