Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην DRONE SOLUTIONS για την παροχή δωρεάν εκπαίδευσης

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην DRONE SOLUTIONS για την παροχή δωρεάν εκπαίδευσης Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην DRONE SOLUTIONS για την παροχή δωρεάν εκπαίδευσης Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην DRONE SOLUTIONS για την παροχή δωρεάν εκπαίδευσης Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην DRONE SOLUTIONS για την παροχή δωρεάν εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και τα Μέλη της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α ΕΛΛΑΔΟΣ εκφράζουν τις βαθύτατες ευχαριστίες τους στην DRONE SOLUTIONS για την προσφορά εκπαίδευσης πέντε (5) μελών της  για έκδοση διπλώματος ειδικής κατηγορία BVLOS κατά EASA και σεμινάριο SAR (Search and Rescue)

Οι εθελοντές που πήραν μέρος ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση και τις εξετάσεις τους με πλήρη επιτυχία και πλέον η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. διαθέτει εξειδικευμένα άτομα για το χειρισμό του πρόσφατου αποκτήματός της, το drone Parrot Anafi με Η 21MP κάμερα που θα συνδράμει σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης σε αστικό και φυσικό πεδίο.

DRONE SOLUTIONS προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες εναέριας βιντεοσκόπησης, φωτογράφισης, επιθεώρησης και συλλογής δεδομένων, μέσω Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ)

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις στον τομέα των νέων εφαρμογών που εξελίσσονται πάνω στις σύγχρονες πλατφόρμες των Drones.

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούν ανανεώνεται συνεχώς. Κι έτσι μπορούν να προσφέρουν σύγχρονες υπηρεσίες, με αποτελέσματα που κάνουν την διαφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.dronesolutions.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');