Συναρπαστικές και συγκινητικές στιγμές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου στο 1ο In Pool TRIathlon από την TRIMORE Sport Events

Συναρπαστικές και συγκινητικές στιγμές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου  στο 1ο In Pool TRIathlon από την TRIMORE Sport Events Συναρπαστικές και συγκινητικές στιγμές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου  στο 1ο In Pool TRIathlon από την TRIMORE Sport Events Συναρπαστικές και συγκινητικές στιγμές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου  στο 1ο In Pool TRIathlon από την TRIMORE Sport Events Συναρπαστικές και συγκινητικές στιγμές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου  στο 1ο In Pool TRIathlon από την TRIMORE Sport Events Συναρπαστικές και συγκινητικές στιγμές στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου  στο 1ο In Pool TRIathlon από την TRIMORE Sport Events

Μία άλλη όψη του τριάθλου και συνάμα μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν όσοι συμμετείχαν στο πρώτο In Pool TRIathlon, που διοργανώθηκε από την TRIMORE Sport Events στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου, στις 17 & 18 Ιουλίου 2021, με τη θερμή υποστήριξη του Δήμου Χαϊδαρίου.

Στον αγώνα, που περιελάβανε 300 μ. κολύμβηση - 4 χλμ. ποδηλασία - 3 χλμ. τρέξιμο - 4 χλμ. ποδηλασία - 300 μ. κολύμβηση σε διάταξη πυραμίδας, έλαβαν μέρος 90 άτομα, μεταξύ αυτών αθλητές που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του τριάθλου, έμπειροι αθλητές και πρωταθλητές, οι οποίοι μάλιστα έθεσαν και τα ρεκόρ που θα κυνηγούν οι αθλητές στις επόμενες αντίστοιχες διοργανώσεις (Άνδρες: 30 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα | Γυναίκες: 40 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα). Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η συμμετοχή 9 Ατόμων με Αναπηρία της ομάδος του Ιωνά υπό την ηγεσία του μοναδικού και αναγνωρισμένης προσφοράς και αξίας Γιώργου Γκούντα, οι οποίοι έδειξαν περήφανα ότι νικητές είναι μόνο εκείνοι που προσπαθούν.

Η διοργάνωση καλύφτηκε υγειονομικά από τη ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω με την παρουσία εθελοντών σε δύο βάρδιες στον χώρο του κολυμβητηρίου. Η υγειονομική βοήθεια ολοκληρώθηκε με την παρουσία της Κινητής Ιατρικής Μονάδας, παραχώρηση των LIONS στην ομάδα μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον επικεφαλής της TRIMORE Sport Events, Κωνσταντίνο Μητρόπαπα για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει σε κάθε διοργάνωση της TRIMORE.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');