Διυπηρεσιακή άσκηση στον κλειστό οικισμό Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συνδέσμου ΦΟΣ

Διυπηρεσιακή άσκηση στον κλειστό οικισμό Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συνδέσμου ΦΟΣ Διυπηρεσιακή άσκηση στον κλειστό οικισμό Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συνδέσμου ΦΟΣ Διυπηρεσιακή άσκηση στον κλειστό οικισμό Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συνδέσμου ΦΟΣ Διυπηρεσιακή άσκηση στον κλειστό οικισμό Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συνδέσμου ΦΟΣ Διυπηρεσιακή άσκηση στον κλειστό οικισμό Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συνδέσμου ΦΟΣ

Σήμερα Παρασκευή 20/08/2021 πραγματοποιήθηκε μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου Μαραθώνα μεγάλη διυπηρεσιακή άσκηση στον κλειστό οικισμό Φυσιολατρικού Ορειβατικού Συνδέσμου ΦΟΣ – Αγία Μαρίνα όπου συμμετείχαν όλοι οι κάτοικοι του οικισμού , και εθελοντικές ομάδες, μεταξύ των οποίων η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω και το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου (ΠΥΣΕΘ).

Το γενικό πρόσταγμα έναρξης της άσκησης δόθηκε από το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) Το σενάριο περιελάμβανε: Συναγερμό μέσα στον οικισμό και , συγκέντρωση όλων των κατοίκων στο αναψυκτήριο και άμεσα εκκένωση προς τις εξόδους που είχαν οριστεί. Στη συνέχεια κάθε εθελοντική ομάδα είχε αναλάβει μία δράση.

Απεγκλωβισμό ηλικιωμένου ατόμου με κινητικά προβλήματα οι εθελοντές από το ΠΥΣΕΘ, κατάσβεση φωτιάς το ΣΕΔΜ , απεγκλωβισμό ατόμων και μεταφορά τραυματιών οι εθελοντές της ΕΠΟΜΕΑ με την κινητή ιατρική μονάδα των LIONS που έχει παραχωρηθεί στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., οι εθελοντές τοπικών κοινοτήτων απεγκλωβισμό ατόμων από την 3η έξοδο και μεταφορά των τραυματιών σε συνεργασία με την ΕΠΟΜΕΑ.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');