Η εταιρεία Μεϊδάνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας

Η εταιρεία Μεϊδάνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας Η εταιρεία Μεϊδάνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας

Η εταιρεία Μεϊδάνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και προσέφερε για την ΕΠΟΜΕΑ ηλεκτρολογικό υλικό πολύτιμο για τις δράσεις μας.

Από το 1983 μέχρι σήμερα, η εταιρεία Μεϊδάνης είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία, που εξειδικεύεται στην παροχή αξιόπιστου και ολοκληρωμένου ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για κάθε σας ανάγκη. Από τον εγκαταστάτη – ηλεκτρολόγο, τις τεχνικές εταιρείες έως και τον ιδιώτη - τελικό καταναλωτή, το έμπειρο προσωπικό της είναι σε θέση να σας υποστηρίξει, διασφαλίζοντας την ποιότητα, την ασφάλεια, την άνεση και την εξοικονόμηση ενέργειας σε κάθε μικρό ή μεγάλο σας έργο και κάθε είδους εγκατάσταση.
Ως οικογενειακή επιχείρηση, εδώ και 37 χρόνια παραμένει σταθερή στις αξίες της, έχοντας ως γνώμονα την άρτια εξυπηρέτησή σας. Επιλέγουν πάντα προσεκτικά, επώνυμα και καινοτόμα προϊόντα και λύσεις και δημιουργούν ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές. Πιστοί στο όραμά της, κατάφερε να εξελιχθεί σε έναν από τους πιο δυναμικούς συντελεστές στον κλάδο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού στην ελληνική αγορά, με 26 καταστήματα σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.meidanis.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ