Υγειονομική κάλυψη SwimRun Hydra 2021

Υγειονομική κάλυψη SwimRun Hydra 2021 Υγειονομική κάλυψη SwimRun Hydra 2021 Υγειονομική κάλυψη SwimRun Hydra 2021 Υγειονομική κάλυψη SwimRun Hydra 2021 Υγειονομική κάλυψη SwimRun Hydra 2021

Η TRIMORE Sport Events σε συνεργασία με τον Δήμο Ύδρας (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας) και τον Yδραϊκό Ναυτικό Όμιλο, διοργάνωσαν το 3ο TRIMORE SwimRun Hydra 2021, που πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο και ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού.

Το SwimRun Hydra είναι ένας multisport αγώνας με πολλές ιδιαιτερότητες και προκλήσεις. Συμμετέχουν αθλητές σε ζευγάρια, οι οποίοι αγωνίζονται σε διαδρομές τρεξίματος εκτός δρόμου και κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, με συνεχείς εναλλαγές από το ένα άθλημα στο άλλο, δεμένοι μεταξύ τους με ελαστικό σκοινί.

Η διοργάνωση καλύφθηκε υγειονομικά από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Αιγάλεω.

Στον αγώνα λειτούργησαν ομάδες με τρία σκάφη ένα εκ των οποίων το διασωστικό σκάφος της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ελλάδος "Ποσειδών". Οι εθελοντές επέδειξαν άψογη συνεργασία, υποδειγματική ψυχραιμία και ατσάλινα νεύρα ερχόμενοι αντιμέτωποι με τις αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν στον αγώνα καθώς δυνατοί άνεμοι δυσκόλεψαν σημαντικά το έργο τους.

Επιπλέον στον τερματισμό υπήρχε ιατρείο με γιατρό, ασθενοφόρο και εθελοντές όπου έδιναν Α' βοήθειες στους περισσότερους αθλητές που τερμάτιζαν με τσιμπήματα από τσούχτρες.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');