Ένα ειλικρινές "ευχαριστώ" από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και τους εθελοντές της στην εταιρεία Παύλου Π. & Κ. Ο.Ε

Ένα ειλικρινές "ευχαριστώ" από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και τους εθελοντές της στην εταιρεία Παύλου Π. & Κ. Ο.Ε Ένα ειλικρινές "ευχαριστώ" από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και τους εθελοντές της στην εταιρεία Παύλου Π. & Κ. Ο.Ε Ένα ειλικρινές "ευχαριστώ" από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και τους εθελοντές της στην εταιρεία Παύλου Π. & Κ. Ο.Ε Ένα ειλικρινές "ευχαριστώ" από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και τους εθελοντές της στην εταιρεία Παύλου Π. & Κ. Ο.Ε Ένα ειλικρινές "ευχαριστώ" από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και τους εθελοντές της στην εταιρεία Παύλου Π. & Κ. Ο.Ε

Ένα ειλικρινές "ευχαριστώ" από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και τους εθελοντές της στην εταιρεία Παύλου Π. & Κ. Ο.Ε , η οποία μόλις ενημερώθηκε για την δράση των εθελοντών στις πυρκαγιές του Αυγούστου, έσπευσε να μας διαθέσει υλικοτεχνικό εξοπλισμό για να βοηθήσει το έργο μας.

Η Παύλου Π. & Κ. Ο.Ε . διανύοντας την δεύτερη δεκαετία σταθερής και υγιούς ανάπτυξης, συγκαταλέγεται πλέον στις κορυφαίες εταιρείες παροχής υλικών, υπηρεσιών και μέσων πυροπροστασίας στην Ελλάδα.

Εκπροσωπώντας τους μεγαλύτερους Οίκους παγκοσμίως, δεν σταματά να συλλέγει εξειδικευμένη γνώση και πληροφόρηση ώστε να προσφέρει συνεχώς τις πλέον καινοτόμες και αποτελεσματικές επιλογές στην πυροπροστασία και την πυρόσβεση, να παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη για την κάλυψη ειδικών απαιτήσεων και να ανταποκρίνεται σε σύντομους χρόνους παράδοσης, όσο μεγάλο κι’ αν είναι το έργο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.pavlou.com.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');