Άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας από την εταιρεία ΡΟΔΑ Α.Ε.

Άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας από την εταιρεία ΡΟΔΑ Α.Ε. Άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας από την εταιρεία ΡΟΔΑ Α.Ε. Άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας από την εταιρεία ΡΟΔΑ Α.Ε. Άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας από την εταιρεία ΡΟΔΑ Α.Ε.

H εταιρεία ΡΟΔΑ ΑΕ, ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και προσέφερε στην ομάδας μας ένα χειροκίνητο παλετοφόρο ικανότητα φόρτωσης 2,5 τόνων, που θα διευκολύνει ιδιαίτερα το έργο μας

H εταιρεία ΡΟΔΑ ΑΕ, είναι ο μεγαλύτερος διανομέας και παραγωγός τροχών για καρότσια σε όλη την Ελλάδα.

Διαθέτει σειρά  προϊόντων σε ρόδες περιστρεφόμενες ή περιστροφικές,  ρόδες με φρένο ρόδες σταθερές, σκέτους τροχούς, γενικότερα ρόδες για ένα πολύ μεγάλο σε εύρος πεδίο εφαρμογών (Βιομηχανία, Νοσοκομεία, Λιμάνια, Αεροδρόμια, Κατασκευές).

Επίσης για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της η ΡΟΔΑ ΑΕ προσφέρει:

Χειροκίνητα ανυψωτικά παλετοφόρα και με δυνατότητα ζυγιστικής διάταξης
Ανοξείδωτα χειροκίνητα ανυψωτικά παλετοφόρα
Ανταλλακτικούς τροχούς χειροκίνητων και ηλεκτροκίνητων περονοφόρων (είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της εταιρείας Wicke)
Λάστιχα για κλαρκ, συμπαγή, ημισυμπαγή και πνευστά (είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της εταιρείας TRELLEBORG)
Δίτροχα καρότσια
Με μεγάλη προσήλωση στη διατήρηση της σωστής ποιότητας σε κάθε βήμα κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, η ΡΟΔΑ ΑΕ σχεδιάζει, παράγει, ελέγχει και προσφέρει στην εγχώρια και Ευρωπαϊκή αγορά μία πλήρη γκάμα ποιοτικών τροχών απόλυτα συμβατών με τις Ευρωπαϊκές νόρμες ΕΝ, με διαδικασίες πιστοποιημένες κατά ISO 9001/2008, από την TUV – Nord.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.roda.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ