Η Epiplonet στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η Epiplonet στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η Epiplonet στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η Epiplonet στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η Epiplonet στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η Epiplonet στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Με ευαισθησία σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο, η epiplonet προέβη στη δωρεά πτυσσόμενων τραπεζιών – βαλίτσες και πτυσσόμενων πάγκων για τα πεδία δράσης που απαιτούν την στρατοπέδευση των εθελοντών.

Ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα επίπλων και ειδών διακόσμησης και ένα από τα πρώτα e-shop που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα. Βρίσκεται στον αέρα ήδη από το 2008 και είναι αξιοσημείωτο ότι έχει ένα μεγάλο και σταθερό πελατολόγιο από όλη τη χώρα.

Δεν πρόκειται απλά για μια ιστοσελίδα αλλά για ένα φυσικό κατάστημα με ονοματεπώνυμο, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπιστία της εξυπηρέτησης σας, μέσω της μακρόχρονης παρουσίας του στην αγορά των επίπλων.
Η epiplonet υποστηρίζεται από τo κατάστημα επίπλων Αφοί Στρατή κ Σια που βρίσκεται στο κέντρο της Χαλκίδας στην οδό Παπαναστασίου 10 και αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της πόλης από το 1973.
Η εμπιστοσύνη του κοινού κερδήθηκε σταδιακά με γνώμονα την αξιοπιστία της εταιρίας και την ποιότητα των προϊόντων που παραγγέλνονται μέσω Διαδικτύου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.epiplonet.com/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');