Η εταιρεία BETABET στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η εταιρεία BETABET στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η εταιρεία BETABET στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η εταιρεία BETABET στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η εταιρεία BETABET στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία BETABET για την ευγενική συνδρομή της σε μαλακά κολάρα που θα διατεθούν από τους εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Αποστολή της εταιρείας, από το 1990 που ξεκίνησε η λειτουργία της, η προσφορά σε κάθε άνθρωπο με προβλήματα υγείας της δυνατότητας αποκατάστασης, ανακούφισης και ποιοτικής παράτασης της ζωής του. Γι’ αυτό το λόγο, κύριο πεδίο δράσης της είναι η ιατρική τεχνολογία με βασικούς τομείς την πώληση και ενοικίαση ιατρικού εξοπλισμού και ορθοπεδικών βοηθημάτων.

Στην ΒΕΤΑΒΕΤ, η φιλοσοφία επικεντρώνεται και διαρκώς εξελίσσει την παροχή προϊόντων και εξοπλισμού υγείας ανωτάτου τεχνολογικού επιπέδου, στις πιο λογικές και ρεαλιστικές τιμές.

Αφοσιωμένοι στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των αναγκών ασθενών, είτε κατ’ οίκων είτε σε νοσηλευτικά ιδρύματα, προσηλωμένοι στην παροχή των ασφαλέστερων και των ποιοτικότερων προδιαγραφών σε κάθε της συσκευή και πάντα με το υψηλότερο αίσθημα ευθύνης που αρμόζει στον ίσως σημαντικότερο τομέα εργασίας.

Την Υγεία και την Ποιότητα Ζωής κάθε Ασθενούς, ανεξαρτήτως φύλλου, ηλικίας και οικονομικής κατάστασης.

Μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα: https://www.betabet.gr/ και θα βρείτε σίγουρα αυτό που χρειάζεστε

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');