Άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας από την εταιρεία ΜΑΓΚΡΙΝΟΞ Α.Ε.

Άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας από την εταιρεία ΜΑΓΚΡΙΝΟΞ Α.Ε. Άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας από την εταιρεία ΜΑΓΚΡΙΝΟΞ Α.Ε. Άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας από την εταιρεία ΜΑΓΚΡΙΝΟΞ Α.Ε. Άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας από την εταιρεία ΜΑΓΚΡΙΝΟΞ Α.Ε. Άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας από την εταιρεία ΜΑΓΚΡΙΝΟΞ Α.Ε.

Με ευαισθησία σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο η εταιρεία ΜΑΓΚΡΙΝΟΞ Α.Ε. προέβη στη δωρεά ενός χειροκίνητου περονοφόρου 1t με ικανότητα ανύψωσης 1,6m, μηχάνημα πολύτιμο για την φόρτωση του εξοπλισμού μας όταν καλούμαστε σε δράσεις.

Η εταιρεία ΜΑΓΚΡΙΝΟΞ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1964 ως μια τεχνική και εμπορική εταιρεία.
Η μακρά της πορεία στον χώρο της εμπορίας του βιομηχανικού εξοπλισμού, την έχει καθιερώσει ως μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες του είδους της, εξαιτίας του μεγάλου πελατολογίου της και της διατήρησης μεγάλου στοκ.

Η εταιρεία ΜΑΓΚΡΙΝΟΞ Α.Ε. δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς εμπορίας του οποίους μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας

1. Γερανογέφυρες – Ανυψωτικά – ABUS Γερμανίας

2. Ηλεκτρικά και χειροκίνητα παλάγκα, κρικοπάλαγκα KITO Ιαπωνίας

3. Ροηφόρος γραμμή ΑΚΑPP (WABTEC), εύκαμπτα καλώδια, γραμμή Ω NIKO κ.λ.π.

5. Είδη Μετάδοσης Κίνησης

ρουλεμάν του ομίλου NTN-SNR
αλυσίδες κίνησης – γρανάζια, κανόνες TSUBAKI, IWIS – FLEXON
κόπλερ παντός τύπου REXNORD – FALK – FLENDER
κινητήρες ασύγχρονοι τριφασικοί βραχυκυκλωμένου δρομέα υψηλής απόδοσης (ΙΕ1, ΙΕ2, ΙΕ3 και ΙΕ4) καθώς και αντιεκρηκτικούς. Επίσης διαθέτουμε μέσω του οίκου WEG Βραζιλίας και ειδικά πιστοποιητικά για την ναυτιλία.
τροχαλίες – κωνικοί σύνδεσμοι
6. Παλετοφόρα χειροκίνητα και ηλεκτρικά NINGBO STAXX.
7. Ηλεκτρομειωτήρες (ευθύγραμμοι, γωνιακοί) με φρένο, μετατροπείς συχνότητος (inverters) των οίκων NORD Γερμανίας και ENERTRONICA SANTERNO Ιταλίας.
8. Ταινιοζυγοί, ανιχνευτές μετάλλων, βηματικοί τροφοδότες, διακόπτες ελέγχου στάθμης του Ιταλικού οίκουThermo Fisher Scientific (Ramsey).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://mangrinox.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');