Ημερίδα στο Hilton υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής

Ημερίδα στο Hilton υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής Ημερίδα στο Hilton υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής Ημερίδα στο Hilton υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής Ημερίδα στο Hilton υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής Ημερίδα στο Hilton υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής

Στην ημερίδα στο Hilton υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής με θέμα την “Ασφαλή Περιφέρεια για την ζωή και τις περιουσίες των ανθρώπων” και παρουσίαση του master plan για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, βρέθηκαν οι εθελοντές της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. ύστερα από πρόσκληση από την Εντεταλμένη Σύμβουλο σε θέματα εθελοντισμού της Περιφέρειας Αττικής κας Ευγενία Μπαρμπαγιάννη.

Οι εργασίες της ημερίδας ξεκίνησαν με ομιλία του κ. Πατούλη, ενώ στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων εκτίμησης πλημμυρικού κινδύνου, η παρουσίαση των αναγκαίων τεχνικών έργων αντιπλημμυρικής προστασίας και η παρουσίαση των δράσεων Πολιτικής Προστασίας – Εκπαίδευσης Πολιτών. Επίσης έγινε ειδική αναφορά στο παρατηρητήριο ρεμάτων και στα αντιπλημμυρικά έργα της Περιφέρειας Αττικής.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');