Συγκινητική η συνδρομή της εταιρείας ΜΠΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Συγκινητική η συνδρομή της εταιρείας ΜΠΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Συγκινητική η συνδρομή της εταιρείας ΜΠΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Συγκινητική η συνδρομή της εταιρείας ΜΠΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Συγκινητική η συνδρομή της εταιρείας ΜΠΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Συγκινητική η συνδρομή της εταιρείας ΜΠΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ σε υλικά για την λειτουργία των μηχανημάτων μας. Με γνώμονα την ευαισθησία που τη διακατέχει σε θέματα της προστασίας του πολίτη, προσέφερε στην ομάδα μας δύο (2) τροχήλατα καρούλια και ένα λάστιχο ποτίσματος.

Η εταιρεία  ΜΠΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, δραστηριοποιείται στην εμπορία χρωμάτων, εργαλείων και οικοδομικών υλικών, με τη μέγιστη συνέπεια απέναντι στον πελάτη, προσφέροντας τεχνογνωσία, εξυπηρέτηση και λύσεις για την κάθε σας ανάγκη.
Θα βρείτε την ποικιλία χρωμάτων που αναζητάτε με την εγγύηση των μεγαλύτερων Ελληνικών και ξένων κατασκευαστών, στις καλύτερες τιμές, καθώς και εξειδικευμένα υλικά για τη δόμηση/επισκευή και μόνωση του χώρου σας.
Το φυσικό κατάστημά εδρεύει στη Θεσσαλονίκη οδός Ολύμπου 103, ωστόσο μπορείτε να επισκεφτείτε στο facebook την σελίδα : Χρωματα , Υδραυλικα Μποντας Ιωαννης, όπου θα βρείτε τα πάντα για το σπίτι σας!

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');