Για άλλη μια φορά η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α

Για άλλη μια φορά η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Για άλλη μια φορά η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Για άλλη μια φορά η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α

Η εταιρία Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε. έδειξε για άλλη μία φορά την αγάπη της για τον εθελοντισμό με μία πράξη με θετικό κονωνικό πρόσημο, καθώς εξόπλισε το νέο επιχειρησιακό όχημα της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με ελαστικά.

Οι εθελόντες παρέλαβαν τα ελαστικά απο τον εκπρόσωπο της εταιρίας Π.Πετρόπουλος, Κο Δημήτριο Αλεξιάδη Δ/ντη επιχειρηματικής μονάδας.

Καθώς η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε. βρίσκεται στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. αρκετά χρόνια, οι εθελοντές τίμησαν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο αυτής κ. Θεόδωρο Αναγνωστόπουλο. 

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στον κ. Αναγνωστόπουλο η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Μαρία Κοκοσάλη.

 Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην Εταιρεία για την ένθερμη υποστήριξη του έργου της καθώς σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε εν μέσω υγειονομικής κρίσης, είναι πολύ σημαντική η ανάπτυξη ευρύτερων συνεργασιών, βασισμένες στο αίσθημα της αλληλοβοήθειας, για να κατορθώσουμε όλοι μαζί να παρέχουμε στους πολίτες τις συνθήκες εκείνες που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');