Ευγενική χορηγία από την "Frigo Hellas Μπουγιουκλής Δ. Νικόλαος"

Ευγενική χορηγία από την "Frigo Hellas Μπουγιουκλής Δ. Νικόλαος" Ευγενική χορηγία από την "Frigo Hellas Μπουγιουκλής Δ. Νικόλαος" Ευγενική χορηγία από την "Frigo Hellas Μπουγιουκλής Δ. Νικόλαος" Ευγενική χορηγία από την "Frigo Hellas Μπουγιουκλής Δ. Νικόλαος" Ευγενική χορηγία από την "Frigo Hellas Μπουγιουκλής Δ. Νικόλαος"

Η εμπορική εταιρεία, "Frigo Hellas Μπουγιουκλής Δ. Νικόλαος", κινείται, με μεγάλη επιτυχία στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού, εδώ και δέκαεφτά χρόνια. Ιδρύθηκε το 2001, με εμπνευστή και ιδρυτή, τον ίδιο τον Κο Μπουγιουκλή Νικόλαο, ο οποίος είχε ήδη στο ενεργητικό του μια πείρα, πάνω στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού, από το 1994.

Εδρεύει από την ημέρα της απαρχής της, στη Δυτική Θεσσαλονίκη και από την πρώτη στιγμή, διατηρεί τον εμπορικό της χαρακτήρα. Οι άνετες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις της, της επιτρέπουν να έχει διαθέσιμο αρκετό εμπόρευμα, έτσι ώστε, να μπορεί να εξυπηρετεί τους πελάτες ανά πάσα ώρα και στιγμή, και μάλιστα, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Έχει τη δυνατότητα να προμηθεύσει τους επαγγελματίες που ασχολούνται με κάποιον από τους τομείς της HO.RE.CA., με οποιοδήποτε μηχάνημα τους είναι απαραίτητο, για την ομαλή και εύκολη διεξαγωγή της εργασίας τους.

Για τα πεδία δράσης που απαιτείται η στρατοπέδευση των εθελοντών η “Frigo Hellas Μπουγιουκλής Δ. Νικόλαος" προέβη στην δωρεά μίας σόμπας - θερμάστρας υγραερίου μανιτάρι που θα διευκολύνει τους εθελοντές μας που έχουν αρκετές φορές να αντιμετωπίσουνε αντίξοες συνθήκες επιβίωσης.

Τέλος δεν θα ήταν δυνατόν να μην αναφέρουμε ότι, η "Frigo Hellas Μπουγιουκλής Δ. Νικόλαος", είναι μέλος του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού ΣΥΝ.Ε.Ψ. – ΣΥΝ.ΠΕ. (Συνεταιρισμός Εμπόρων Ψύξεως). Επίσης, είναι πιστοποιημένο μέλος, του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου GR.EC.A., προτέρημα το οποίο, αφενός δεν το διαθέτουν πολλές εταιρείες, και αφετέρου, δίνει αυτομάτως το σήμα της απόλυτης αξιοπιστίας και της αδιαμφισβήτητης ποιότητας. Στη "Frigo Hellas Μπουγιουκλής Δ. Νικόλαος", θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε. Με μια περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.frigohellas.gr, θα αντιληφθείτε αμέσως, ότι μπορούν να εξοπλίσουν την επιχείρησή σας, γρήγορα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ