Η GEDORE στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η GEDORE στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η GEDORE στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η GEDORE στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η GEDORE στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η GEDORE στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και τα Μέλη της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α ΕΛΛΑΔΟΣ εκφράζουν τις βαθύτατες ευχαριστίες τους στη GEDORE για την έμπρακτη στήριξή της στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και το έργο που της αναλογεί ως ενταγμένο μέλος των εθελοντικών ομάδων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Με την χορηγία ενός εργαλειοφόρου, μέσω του επίσημου αντιπροσώπου της στην Ελλάδα Κ. Κανέτης & Σία, η GEDORE μας δίνει τον απαραίτητο εξοπλισμό για να παραμείνουμε οργανωμένοι.

Η GEDORE είναι μία εκ των ηγετικών μορφών στον χώρο του εργαλείου. Ο όμιλος GEDORE που εδρεύει στο Remscheid της Γερμανίας κατασκευάζει εργαλεία υψηλής ποιότητας, ειδικά εργαλεία και εξατομικευμένες λύσεις για ευέλικτη, ασφαλή και επαγγελματική χρήση από τη βιομηχανία και τη ναυτιλία από το 1919. Η GEDORE είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την ιδιαίτερη ποιότητα, την καινοτομία, την απόδοση, την αξιοπιστία και την άριστη εξυπηρέτηση.

Επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες https://www.gedore.com/en-de και https://www.kanetis.gr/ επωφεληθείτε από την τεράστια ποικιλία σε εργαλεία και ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες σας.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ