Ευχαριστούμε την Λ. Πανταζής-Α. Πανταζή ΟΕ για την ευγενική χορηγία της στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Ευχαριστούμε την Λ. Πανταζής-Α. Πανταζή ΟΕ για την ευγενική χορηγία της στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ευχαριστούμε την Λ. Πανταζής-Α. Πανταζή ΟΕ για την ευγενική χορηγία της στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ευχαριστούμε την Λ. Πανταζής-Α. Πανταζή ΟΕ για την ευγενική χορηγία της στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Ευχαριστούμε την Λ. Πανταζής-Α. Πανταζή ΟΕ για την ευγενική χορηγία της στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Λ. Πανταζής-Α. Πανταζή ΟΕ για την ευγενική χορηγία της σε ένα βενζινοκίνητο κονταροπρίονο.

Η εταιρία Λ. Πανταζής-Α. Πανταζή ΟΕ δραστηριοποιείται στον τομέα των εισαγωγών εργαλείων από το 2003. Ασχολείται με την εισαγωγή και το χονδρικό εμπόριο Ηλεκτρικών Εργαλείων, Εργαλείων Χειρός, Εξαρτημάτων Εργαλείων, Αναλώσιμων Στερέωσης και Αγροτικών εργαλείων με έμφαση στην ποιότητα αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές. Η πολυετής εμπειρία της συνεπάγεται της συνέπειας και της συνεχούς αναζήτησης της άριστης και άμεσης εξυπηρέτησης. Στόχος της είναι η δημιουργία σταθερών και εποικοδομητικών σχέσεων με τους πελάτες της και το κοινό, ο συνεχής εμπλουτισμός της γκάμας της με αξιόπιστα και ανταγωνιστικά προϊόντα για τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη καθώς επίσης και η διαρκής επένδυση στον ανθρώπινο παράγοντα.


Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://pantazistools.gr/ και ενημερωθείτε τόσο για την εταιρία όσο και για τα προϊόντα που διαθέτει στην Ελληνική αγορά.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ