Η ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ Ι ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ Ι ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ Ι ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ Ι ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ Ι ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ Ι ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Αναγνωρίζοντας το έργο της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. η εταιρεία ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ Ι ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ συνέδραμε την ομάδα μας με δύο (2) καρούλια λάστιχο αέρος ΜΕΤΑΒΟ SA 100

Η εταιρεία ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ Ι ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ διαθέτει βιομηχανικά & ηλεκτρικά εργαλεία, μηχανήματα, βίδες, ανοξείδωτα εξαρτήματα αέρος & συγκολλήσεως, χρώματα , υδραυλικά.

Για 47 έτη, στα χέρια της δεύτερης γενιάς πλέον η εταιρεία συνεχίζει τη δραστηριότητά της δυναμικά στο χώρο με προτεραιότητα πάντα τις ανάγκες των συνεργατών προτείνοντας άμεσα τις καλύτερες δυνατές λύσεις πάντα συμπορευόμενοι με τις σύγχρονες εξελίξεις στον χώρο.

Οι άνθρωποι της εταιρείας ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν με αμεσότητα, εντιμότητα, συνέπεια και πάνω από όλα με φιλική διάθεση.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.kaloumenos.gr/ και επωφεληθείτε από την τεράστια ποικιλία σε εργαλεία και ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες σας.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');