Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια των υποστηρικτών μας την εταιρεία Medical24

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια των υποστηρικτών μας την εταιρεία Medical24 Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια των υποστηρικτών μας την εταιρεία Medical24 Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια των υποστηρικτών μας την εταιρεία Medical24 Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια των υποστηρικτών μας την εταιρεία Medical24

Είναι μεγάλη μας τιμή που υποδεχόμαστε στην οικογένεια των υποστηρικτών μας την εταιρεία Medical24. Με την χορηγία ενός φορείου σανίδα με Ιμάντες Πρόσδεσης Τύπου Χταπόδι και ακινητοποιητή κεφαλής, οι εθελοντές μας θα μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε απαιτητική κατάσταση.

Medical24 είναι μια εταιρεία πώλησης ιατρικού εξοπλισμού και παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών. Ξεκινώντας από την εξειδίκευσή της στους αυτόματους φορητούς απινιδωτές, μεγαλώνει, προσφέροντας μια συνεχώς μεγαλύτερη γκάμα από τα πλέον αξιόπιστα προϊόντα στο χώρο της υγείας. Συνεργάζεται με επιτυχία, τόσο με τον ιδιωτικό όσο και με το δημόσιο τομέα, υποστηρίζοντας μεγάλο φάσμα πελατών στον χώρο των ιατρικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και αναλωσίμων. Η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2015, οπως επίσης και EN ISO 13485 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για Ιατροτεχνολογικά προϊόντα). Σκοπός της είναι να παρέχει στους συνεργάτες της υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα της υγείας.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://medical24.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');