Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την SeaTech Ltd.

Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την SeaTech Ltd. Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την SeaTech Ltd. Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την SeaTech Ltd. Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την SeaTech Ltd. Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την SeaTech Ltd.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία SeaTech Ltd που όλον αυτό τον καιρό στέκεται αρωγός στην συντήρηση του διασωστικού σκάφους της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. «ΠΟΣΕΙΔΩΝ»

Η εταιρεία SeaTech Ltd ιδρύθηκε το Γενάρη του 2008 από τον Αντωνόπουλο Ντίνο,Παυλίδη Μάκη και τον Κατσάβελο Αντρέα και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας πάνω στα ηλεκτρονικά ναυτιλίας.
Η 30ετή εμπειρία των προσώπων που την αποτελούν την έχουν καταξιώσει στην ελληνική αγορά για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και εξειδικευμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες της.
Εκτός από την πώληση προϊόντων όπως Gps/Plotter,Radar,Αυτόματους  πιλότους, Βυθόμετρα, Δορυφορικές κεραίες και όργανα ναυτιλίας αντικείμενο της εταιρείας είναι η εγκατάσταση και το γρήγορο service αυτών από το εξειδικευμένο προσωπικό της.
Η εταιρεία  είναι πιστοποιημένη από τον TÜV  INTERCERT σύμφωνα με το πρότυπο ISO9001:2008 που καλύπτει τη διασφάλιση ολικής ποιότητας.
Μέσα στα πλαίσια της επιτυχημένης λειτουργίας της και για την πολύ καλή εξυπηρέτηση των πελατών της, από την 1 Μαρτίου του 2010 η εταιρεία ενεργεί ως RAYMARINE ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στην ΕΛΛΑΔΑ με την υπογραφή του εργοστασίου.
Ενεργεί επίσης ως ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της EM-TRAK στην ΕΛΛΑΔΑ από τα τέλη του 2018.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://seatech.gr/el/ και επωφεληθείτε από τις προνομιακές  τιμές των προϊόντων  και το άμεσο και εξειδικευμένο service.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');