Ένα ηχηρό "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στην εταιρεία Νίκος Μπένος & Σια Ο.Ε. για την στήριξή της

Ένα ηχηρό "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στην εταιρεία Νίκος Μπένος & Σια Ο.Ε. για την στήριξή της Ένα ηχηρό "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στην εταιρεία Νίκος Μπένος & Σια Ο.Ε. για την στήριξή της Ένα ηχηρό "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στην εταιρεία Νίκος Μπένος & Σια Ο.Ε. για την στήριξή της Ένα ηχηρό "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στην εταιρεία Νίκος Μπένος & Σια Ο.Ε. για την στήριξή της Ένα ηχηρό "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στην εταιρεία Νίκος Μπένος & Σια Ο.Ε. για την στήριξή της

Η Νίκος Μπένος & Σια Ο.Ε. αποδεικνύει ότι η κοινωνική προσφορά γίνεται πράξη καθημερινά, χωρίς απώτερο σκοπό, ανιδιοτελώς και με διακριτικότητα. Με χρόνια πράξεων προσφοράς και ανταπόδοσης προς το κοινωνικό σύνολο, η Νίκος Μπένος & Σια Ο.Ε. αναγνωρίζει τις ανάγκες και είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα πολιτικής προστασίας.

Στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. εκτιμάμε τους υποστηρικτές μας και δίνουμε ένα ηχηρό "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στους ανθρώπους που μας στηρίζουν έμπρακτα.

Τα τελευταία 50 χρόνια το όνομα Μπένος στην Ελλάδα, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα προϊόντα βιομηχανικού ελαστικού και συχνά αποτελεί και «συνώνυμο» τους. Αυτή την πορεία μέσα στο χρόνο την καθορίζουν, η απόλυτη αφοσίωση στην υψηλή ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών, η συνεχής τεχνολογική ενημέρωση και η σταθερή προσπάθεια για την επίτευξη των εταιρικών στόχων.

Η Νίκος Μπένος ΙΚΕ. ιδρύθηκε το 1988 και αποτελεί τη προσπάθεια της δεύτερης γενιάς, που συνεχίζοντας την παράδοση με τις ίδιες αξίες, βάζει ψηλότερα τον πήχη, στοχεύοντας σε περεταίρω ανάπτυξη, στηριγμένη σε σύγχρονες τεχνολογίες και αποτελεσματικές μεθοδολογίες.

Η εταιρία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης 

Ποιότητας ISO 9001:2008, πιστοποιημένο από την TÜV INTERCERT GmbH με τον αριθμό πιστοποίησης 16-08-0411062-TIC.

Πάντα πρωτοπόροι στο τομέα δράσης τους, παράγουν και εμπορεύονται προϊόντα βιομηχανικού ελαστικού κάθε είδους, με στόχο άριστα προϊόντα, στο συντομότερο δυνατό χρόνο, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων βιομηχανικού ελαστικού σε προφίλ και εξαρτήματα που διαθέτουν, μπορεί να καλύψει σχεδόν κάθε ανάγκη και να ικανοποιήσει απόλυτα και τον πιο απαιτητικό πελάτη με την πλέον σύνθετη εφαρμογή.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί είναι πάντα πρόθυμοι και στη διάθεση σας για να σας υποστηρίξουν, με τυποποιημένα προϊόντα βιομηχανικών ελαστικών ή με την άμεση παραγωγή, οποιασδήποτε παραγγελίας, βασισμένης σε σχέδια και προδιαγραφές σας, ανεξαρτήτως ποσότητας.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.benos.com.gr/ και επωφεληθείτε από την ποικιλία των προϊόντων που προσφέρουν και τα σύγχρονα υλικά που διαθέτουν.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');