Η επιχείρηση ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η επιχείρηση ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η επιχείρηση ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η επιχείρηση ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η επιχείρηση ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ στο πλευρό των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και συγκινητικό για εμάς που στις δράσεις μας, δεν είμαστε μόνοι. Πάντα βρίσκονται οι κατάλληλοι άνθρωποι, την κατάλληλη στιγμή για να μας δείξουν ότι η ανθρωπιά και η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι συνυφασμένη με την κουλτούρα μας. Έτσι και η επιχείρηση ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ που βρίσκεται στο πλευρό της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Το 1994, το βιβλιοχαρτοπωλείο ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στη Νέα Μάκρη. Στο κατάστημά δημιουργήθηκε ένας χώρος όπου όλοι θα μπορούσαν να βρουν όλα όσα έψαχναν από ένα σύγχρονο βιβλιοχαρτοπωλείο: οι μαθητές τα σχολικά τους, οι γονείς τις τιμές και την εξυπηρέτηση που επιζητούσαν, οι επιχειρήσεις τα αναγκαία για τις καθημερινές τους ανάγκες και οι βιβλιόφιλοι το επόμενο αγαπημένο τους ανάγνωσμα.

Προσπάθησαν να εντάσσουν συνεχώς νέα προϊόντα επώνυμα, πρωτότυπα και ποιοτικά, πάντα με γνώμονα τις απαιτήσεις και προσδοκίες των πελατών.

Το 2014 ήταν μια χρονιά ορόσημο στη λειτουργία της επιχείρησης, καθώς μεταφέρθηκε σε νέο, μεγαλύτερο, πιο μοντέρνο χώρο ώστε να γίνει η παραμονή των πελατών στο κατάστημα πιο ευχάριστη και αποδοτική.

Λαμβάνοντας πάντα υπόψιν την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, το 2020 εγκαινίασαν και το eshop, την ηλεκτρονική προέκταση του καταστήματος, προκειμένου να κατορθώσουν να ικανοποιήσουν ακόμα περισσότερο τους πελάτες τους που ζητάνε μια νέα μορφή εξυπηρέτησης προσαρμοσμένης στις ανάγκες που επιτάσσει η νέα ψηφιακή εποχή.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.ediagonios.gr/  πλοηγηθείτε σ΄ ένα ευχάριστο περιβάλλον και σίγουρα ανάμεσα στην ποικιλία προϊόντων που διατίθεται θα καλύψετε τις ανάγκες σας.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');