Η ΙΩΝΙΑ ΒΟΧ βοηθά την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. να παραμείνει οργανωμένη

Η ΙΩΝΙΑ ΒΟΧ βοηθά την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. να παραμείνει οργανωμένη Η ΙΩΝΙΑ ΒΟΧ βοηθά την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. να παραμείνει οργανωμένη Η ΙΩΝΙΑ ΒΟΧ βοηθά την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. να παραμείνει οργανωμένη Η ΙΩΝΙΑ ΒΟΧ βοηθά την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. να παραμείνει οργανωμένη

Με την χορηγία 100 κρεμαστών φακέλων αρχειοθέτησης η ΙΩΝΙΑ ΒΟΧ μας δίνει τον απαραίτητο εξοπλισμό για να παραμείνουμε οργανωμένοι. Η εταιρεία ΙΩΝΙΑ ΒΟΧ δραστηριοποιείται από το 1984. Ο ιδρυτής της εταιρείας, Γεώργιος Αντωνέλλης, πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας για Πρώτη φορά χαρτί οντουλέ για τη κατασκευή των προϊόντων. Τα πρώτα προϊόντα που παράγει είναι τα κουτιά σχεδίου και το γνωστό σε όλους μας FILE BOX. Το file box ήταν καινοτόμο για εκείνη την εποχή, που η αρχειοθέτηση γινόταν αποκλειστικά και μόνο σε κλασέρ και φακαρόλες. Έκτοτε, η ΙΩΝΙΑ ΒΟΧ παράγει ανελλιπώς μια ευρεία γκάμα οικολογικών προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών σας τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι . Συνεχώς επενδύει σε νέο εξοπλισμό, φιλικό προς το περιβάλλον ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών της. Το 2008 μετακομίζει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ Μάνδρας-Αττικής. Η καθετοποιημένη παραγωγή και ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και την ευελιξία . Στο διάστημα των 34 χρόνων έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο της κατασκευής κουτιών αρχειοθέτησης με πληθώρα προϊόντων .

Βρείτε τα προϊόντα της ΙΩΝΙΑ ΒΟΧ στην ιστοσελίδα της https://www.ioniabox.gr/ αλλά και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας από το δίκτυο πωλήσεων!

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');