Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Sigma Medical για την ευγενική προσφορά της

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Sigma Medical για την ευγενική προσφορά της Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Sigma Medical για την ευγενική προσφορά της Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Sigma Medical για την ευγενική προσφορά της Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Sigma Medical για την ευγενική προσφορά της

Η εταιρεία Sigma Medical ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και προσέφερε για την ΕΠΟΜΕΑ υγειονομικό υλικό πολύτιμο για τις δράσεις μας.

Η Sigma Medical, είναι εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία στη διανομή, εγκατάσταση και συντήρηση Ιατρικών Μηχανημάτων, Νοσοκομειακού Εξοπλισμού, Διαγνωστικών & Χειρουργικών Οργάνων. Με έδρα στα Σπάτα και έκθεση Ιατροτεχνολογικών Μηχανημάτων στην Αθήνα, Ιατροτεχνολογικές συσκευές της εταιρείας λειτουργούν και υποστηρίζονται σε όλα τα Δημόσια & Ιδιωτικά Νοσοκομεία της Ελλάδας.

Όλα αυτά τα χρόνια κατάφεραν μέσα από συντονισμένη και αποτελεσματική λειτουργία, τη δημιουργία μιας άριστης εμπορικής σχέσης, τόσο με τους προμηθευτές όσο και με την πελατειακή τους βάση. Εμπορική σχέση που στηρίζεται στη γνώση & εξειδίκευση, που πάντα αναζητούσε ο κλάδος και καθημερινά ενσαρκώνεται στην πολιτική ποιότητας της εταιρείας, μέσα από τις επιλογές της σε προϊόντα και μηχανήματα υψηλού σχεδιασμού και λειτουργικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα: www.medical.gr

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');