Η εταιρεία ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ μπαίνει στην λίστα των υποστηρικτών μας

Η εταιρεία ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ μπαίνει στην λίστα των υποστηρικτών μας Η εταιρεία ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ μπαίνει στην λίστα των υποστηρικτών μας Η εταιρεία ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ μπαίνει στην λίστα των υποστηρικτών μας Η εταιρεία ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ μπαίνει στην λίστα των υποστηρικτών μας

Η εταιρεία ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ κάνει την προσφορά πράξη και με την προσφορά ηλεκτροδίων συγκόλλησης στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η εταιρία ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1882. Στην μακρόχρονη ιστορία της, η αγορά την εμπιστεύθηκε αναγνωρίζοντας την ποιότητα και συνέπεια που προσφέρει. Η εταιρία ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ είναι πιστοποιημένη από TÜV NORD Γερμανίας σύμφωνα με το ISO 9001:2015.

Σήμερα η εταιρία ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ είναι ο παλαιότερος και ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές υδραυλικών και βιομηχανικών ειδών στην Ελλάδα. Η γκάμα των προϊόντων που διαθέτει είναι μοναδική (από σωλήνες μέχρι σύνθετους αυτοματισμούς) και της επιτρέπει να προσφέρει στους πελάτες της σύγχρονες ολοκληρωμένες λύσεις. Συγκεκριμένα, η εταιρία ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ εφοδιάζει τη βιομηχανία, τις τεχνικές εταιρείες, τη ναυτιλία και τα εμπορικά καταστήματα με εξοπλισμό για δίκτυα νερού, ατμού, τροφίμων, φαρμάκων, υγραερίου, φυσικού αερίου και πετροχημικών. Αναλυτικά, εμπορεύεται σωλήνες ( κατά DIN, ΕΝ, API, SMS, 316L, 304, PP-RCT Faser, κλπ. ), εξαρτήματα, βάνες, ατμοφράκτες, βαλβίδες κάθε τύπου, μειωτές και ασφαλιστικά πίεσης, σφαιρικούς κρουνούς, ατμοπαγίδες, αυτοματισμούς. φλάντζες, μονωτικά και παρόμοια είδη από χυτοσίδηρο, χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, ορείχαλκο και πλαστικό.

Το τεχνικό τμήμα πωλήσεων της εταιρίας είναι το μεγαλύτερο του χώρου στην Ελλάδα. Απαρτίζεται από εξειδικευμένους μηχανικούς, εκπαιδευμένους στο εξωτερικό, οι οποίοι βοηθούν τους πελάτες στο σχεδιασμό και έλεγχο δικτύων νερού, ατμού, τροφίμων, πετροχημικών, φυσικού αερίου και υγραερίου, προσφέροντας σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις που μεγιστοποιούν την απόδοση και την ασφάλεια των εγκαταστάσεών τους.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.chryssafidis.com/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ