Η εταιρεία Thermogatz δίνει το παράδειγμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

Η εταιρεία Thermogatz δίνει το παράδειγμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Η εταιρεία Thermogatz δίνει το παράδειγμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Η εταιρεία Thermogatz δίνει το παράδειγμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Η εταιρεία Thermogatz δίνει το παράδειγμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Η εταιρεία Thermogatz δίνει το παράδειγμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

Η εταιρία Thermogatz με ισχυρή παρουσία εδώ και 50 χρόνια στο τομέα της πώλησης συσκευών αερίου, ηλεκτρικών, θέρμανσης, λεβήτων αερίου και ειδών μπάρμπεκιου, δίνει το παράδειγμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με την χορηγία ενός φούρνου με εστίες Υγραερίου CS – 02 στην ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος.

Η χορηγία αυτή χαίρει της μέγιστης εκτίμησης από τους εθελοντές καθώς σε αρκετά πεδία δράσης απαιτείται στρατοπέδευση και σίτιση με ίδια μέσα.

Η Thermogatz, αμιγώς ελληνική εταιρία, έχει πιστοποιηθεί και λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα του διεθνούς συστήματος «Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 • 2015»
Με ευρύ δίκτυο πωλήσεων και επιλεγμένους συνεργάτες, καλύπτει την Ελληνική και Κυπριακή αγορά επιδιώκοντας την προώθηση προϊόντων υψηλής ποιότητας.
Με ιδιωτικό brandname, αλλά και την αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, μεγάλων οίκων του εξωτερικού, διατηρεί όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας.
Με την συνεχώς ανανεωμένη γκάμα προϊόντων και σε συνδυασμό με το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό των τμημάτων της εταιρείας, καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες του συνεργάτη.
Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία η εταιρεία προτείνει λύσεις που χαρακτηρίζονται από κομψότητα, ασφάλεια, οικονομία, και την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής (value for money)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://b2b.thermogatz.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ