Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την SoundStar

Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την SoundStar Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την SoundStar Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την SoundStar Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την SoundStar Καθημερινοί ήρωες σε πράξεις ανιδιοτέλειας. Ο λόγος για την SoundStar

Η Εταιρεία SoundStar υποστήριξε έμπρακτα το έργο της ΕΠΟΜΕΑ με τη δωρεά δύο διπλών εστιών υγραερίου για τα πεδία στρατοπέδευσης των εθελοντών της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η Soundstar είναι εισαγωγέας και εθνικός διανομέας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, που ιδρύθηκε το 1984. Εξυπηρετούν τους πελάτες τους με αξιόπιστα προϊόντα προστιθέμενης αξίας σε προσιτές τιμές. Έχοντας αποδεδειγμένες και καθιερωμένες σχέσεις με όλα τα μέλη του δικτύου διανομής σε μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης και ανεξάρτητους εμπόρους, φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, εγγυόνται τη σταθερή ροή προϊόντων και επιχειρηματικών συναλλαγών.

Η γκάμα των προϊόντων τους καλύπτει τους τομείς του σπιτιού, του γραφείου καθώς και των αυτοκινήτων με το σύνθημα «Βελτιώστε τη ζωή σας» με την αποκλειστική διανομή συσκευών από μάρκες όπως AKAI με συσκευές εικόνας και ήχου, με μικρές οικιακές συσκευές και οικιακό εξοπλισμό μέσω της γκάμας προϊόντων υψηλής ποιότητας της FIRST AUSTRIA, DECT τηλέφωνα και υψηλού επιπέδου PMR με την παγκοσμίως γνωστή μάρκα τηλεπικοινωνιών από τη MOTOROLA, εξοπλισμό γραφείου από τη γερμανική εταιρεία OLYMPIA, GPS αυτοκινήτων / μοτοσυκλετών – συστήματα συναγερμού που προέρχονται από τη Νο.1 μάρκα αυτοκινήτου και οικιακών συναγερμών GT ALARM. Από το 2020 διανέμουν επίσης μια σειρά από τηλέφωνα DECT, μπαταρίες και hi-fi αυτοκινήτου από την PHILIPS και κατάφεραν να γίνουμε ο αποκλειστικός διανομέας για καταστροφείς εγγράφων και πλαστικοποιητών από την HP. Τέλος, το brand-mix συμπληρώνεται από τις ιδιόκτητες σειρές προϊόντων OSIO πολυμέσων αυτοκινήτου, GPS, DVD, R / CD / MP3, cd, ηχείων, ενισχυτών, καλωδίων και άλλων συστημάτων ήχου όπως φορητές συσκευές αναπαραγωγής ΜΡ3 & ΜΡ4.

Από γεωγραφική άποψη, η λειτουργία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη επιτρέπει την καλύτερη πρόσβαση στα προϊόντα των προμηθευτών, ενώ το εκπαιδευμένο προσωπικό πωλήσεων είναι πάντα σε επαφή με διάφορα σημεία πωλήσεων σε εθνικό επίπεδο, διευκολύνοντας τις συναλλαγές και τα σχόλια των πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.soundstar.gr/ και πλοηγηθείτε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με ποικίλα προϊόντα.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');