Η XFLOOR ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας

Η XFLOOR ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας Η XFLOOR ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας Η XFLOOR ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας Η XFLOOR ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας Η XFLOOR ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία XFLOOR - Γ. Χρυσοβιτσιώτης Α.Ε. για την ευγενική χορηγία της σε αντιολισθητικό δάπεδο για το διασωστικό μας σκάφος «ΠΟΣΕΙΔΩΝ».

 Η XFLOOR - Γ. Χρυσοβιτσιώτης Α.Ε. δραστηριοποιείται στα επαγγελματικά δάπεδα από το 1972 και είναι πρωτοπόρος στα είδη που εμπορεύεται, κατέχοντας μεγάλη ποικιλία σε υλικά υψηλών προδιαγραφών, κάνοντας χονδρική και λιανική.

Αντικείμενο δραστηριοτήτων είναι το εμπόριο σε μοκέτες, πλαστικά δάπεδα, laminate πατώματα, αθλητικά δάπεδα, συνθετικούς χλοοτάπητες, ταπέτα εισόδου.

Είναι εισαγωγείς εμπορευμάτων από ευρωπαϊκές χώρες και έχουν μεγάλο απόθεμα στις ιδιόκτητες αποθήκες μας στην Καλλιθέα (Αθήνα), συνολικού εμβαδού 2.000m2

Τα εργοστάσια τα οποία αντιπροσωπεύουν στην ελληνική αγορά, αποτελούνται πάντα από μεγάλα ονόματα του κλάδου, με πολλά χρόνια δραστηριότητας, και παράγουν υλικά με γνώμονα την ποιότητα και, όπου είναι δυνατό, την οικολογική συνείδηση.

Όλα τα στελέχη της εταιρίας απασχολούνται πολλά χρόνια στον χώρο και έχουν μεγάλη εμπειρία σε σύνθετα τεχνικά θέματα.

Είναι σε θέση να παρέχουν υπεύθυνες τεχνικές συμβουλές και να βοηθήσουν τους πελάτες  στο να επιλέξουν την ιδανική λύση που χρειάζονται στο βέλτιστο κόστος.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.xfloor.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');