Η "ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΟΝΩΤΙΚΑ" ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Η "ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΟΝΩΤΙΚΑ" ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η "ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΟΝΩΤΙΚΑ" ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η "ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΟΝΩΤΙΚΑ" ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η "ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΟΝΩΤΙΚΑ" ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Η "ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΟΝΩΤΙΚΑ" ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΟΝΩΤΙΚΑ για την χορηγία χρώματος πολυουρεθάνης POLYGLOSS μαύρο, απαραίτητο για την συντήρηση και επισκευή του διασωστικού μας σκάφους

Την πολύπλευρη εξέλιξη, τη συνεχιζόμενη ανοδική πορεία της εταιρείας και την καταξίωση της στον τομέα της, τη δημιούργησαν, η συνέπεια, η άριστη δουλειά, η αξιοπιστία των υλικών, οι αυστηρές προδιαγραφές που ακολουθούμε καθώς και η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους Οίκους μονωτικών σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Το τεχνικό επιτελείο της εταιρίας,είναι εξειδικευμένο στη μόνωση λόγω της τεχνογνωσίας που απέκτησε από την πολυετή εμπειρία του. Στοιχείο που μας καθιστά από τους αρμοδιότερους στον χώρο.

Επιδίωξη η συνεχής εναρμόνηση μας με τις σύγχρονες εξελίξεις, παρακολουθώντας από κοντά νέα υλικά και τεχνικές που σημειώνονται στον τομέα.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.ioannidis.com.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');