Χορηγία κοτσαδόρων για δύο Υπηρεσιακά μας οχήματα από την Seat AutoLux s.a.

Χορηγία κοτσαδόρων για δύο Υπηρεσιακά μας οχήματα από την Seat AutoLux s.a. Χορηγία κοτσαδόρων για δύο Υπηρεσιακά μας οχήματα από την Seat AutoLux s.a. Χορηγία κοτσαδόρων για δύο Υπηρεσιακά μας οχήματα από την Seat AutoLux s.a. Χορηγία κοτσαδόρων για δύο Υπηρεσιακά μας οχήματα από την Seat AutoLux s.a. Χορηγία κοτσαδόρων για δύο Υπηρεσιακά μας οχήματα από την Seat AutoLux s.a.

Κοτσαδόροι για δύο Υπηρεσιακά μας οχήματα από την εταιρεία Seat Autolux s.a., έναν ακόμη υποστηρικτή του εθελοντισμού και του εργου της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α., τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά!

Από το 1975 η Autolux α.ε βρίσκεται και δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου με αντικείμενο την Γενική Εμπορία.

Από το 1997 και μετά εκπροσωπεί επάξια ένα μεγάλο όνομα στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας την SEAT στην Δυτική Αττική με μια κάθετη, ολοκληρωμένη μονάδα εξυπηρέτησης που καλύπτει την πελατεία της σε όλα τα επίπεδα.

To 2009 απέκτησε το καταστήμα στο Π. Φάληρο συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της, στηριζόμενη στις βασικές της αρχές, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα νέες δυνατότητες και διαστάσεις που μπορεί να έχει μια επιχείρηση του είδους της, σχεδιασμένη ακριβώς με βάση την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου.

Μέλος του Επίσημου δικτύου SEAT, ως εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής, με σύγχρονες εγκαταστάσεις 4.000τ.μ σε δύο περιοχές του νομού Αττικής και πάντα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει σε ότι κι' αν θέλετε!

Στην καρδιά των ανθρώπων της Autolux α.ε "χτυπά" η μοντέρνα αντίληψη του επαγγελματισμού και της φιλικότητας. Με σεβασμό και μεγάλη προσοχή σκύβουν πάνω από το κάθε σας ζητούμενο και σίγουρα μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που πραγματικά ψάχνετε και επιθυμείτε!!!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://seat-autolux.gr/

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');