Υγειονομική κάλυψη JET RAID 2022

Υγειονομική κάλυψη JET RAID 2022 Υγειονομική κάλυψη JET RAID 2022 Υγειονομική κάλυψη JET RAID 2022 Υγειονομική κάλυψη JET RAID 2022 Υγειονομική κάλυψη JET RAID 2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η υγειονομική κάλυψη του παγκόσμιου πρωταθλήματος jet ski "JET RAID" που έλαβε χώρα στον Βόλο 6-11 Ιουνίου 2022. Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. συνέβαλλε με σκάφη και εθελοντές για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.

Σε μια ιδιαίτερα απαιτητική κάλυψη όλοι οι εθελοντές επέδειξαν υποδειγματική συνεργασία και αντιμετώπισαν άψογα όλα τα περιστατικά που προέκυψαν.

Η υποδοχή των οδηγών στην πόλη του Βόλου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 στις 7.30 το βράδυ στην παραλία του Βόλου που αποτέλεσε τη βασική αφετηρία των αγώνων.

Οι αγώνες του Πρωταθλήματος ξεκίνησαν την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 όπου το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τη δεξιοτεχνία και τις εντυπωσιακές φιγούρες των συμμετεχόντων από το παραλιακό μέτωπο του Βόλου, όπου διεξήχθησαν οι πρώτες διαδρομές, από τις 10.00 το πρωί έως και τις 17.00 το απόγευμα. Ακολούθησαν αγώνες εντός του Παγασητικού και την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 8 Ιουνίου, η πίστα των αγώνων στήθηκε στην περιοχή της Σκιάθου. Την Πέμπτη 9 Ιουνίου τα πληρώματα επέστρεψαν στον Βόλο και την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιουνίου διεξήχθησαν συνεχείς αγώνες στην περιοχή της παραλίας της πόλης. Το Σάββατο 11 Ιουνίου – τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος – διεξήχθησαν οι τελικοί αγώνες και το πρωτάθλημα θα ολοκληρώθηκε στις 18.30 το βράδυ με την απονομή των επάθλων των νικητών και των αναμνηστικών διπλωμάτων των αθλητών στην περιοχή του Ηρώου της παραλίας.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');