4η Εκπαιδευτική Σειρά Επίλεκτων Αιγάλεω

4η Εκπαιδευτική Σειρά Επίλεκτων Αιγάλεω

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των εγγραφών για την 4η εκπαιδευτική σειρά των Επιλέκτων Αιγάλεω. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, απο σήμερα 1η Σεπτεμβρίου 2015 έως και τις 2 Οκτωμβρίου  2015 καθημερινά στα γραφεία της ομάδας μας που βρίσκονται στην οδό Πελοποννήσου 3  στο Αιγάλεω.
Το νέο βασικό σχολείο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 στις 20:00 στα γραφεία της ομάδας. Προκειμένου να εξασφαλίσουμε, όπως κάθε χρόνο, την άρτια εκπαίδευση των μελών μας, το σχολείο θα δεχθεί συγκεκριμένο και περιορισμένο αριθμό εγγραφών. Στόχος μας είναι η σωστή και επαγγελματική εκπαίδευση των εθελοντώ ν μας προκειμένου να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κρίσιμη κατάσταση και να συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.
Οι εθελοντές μας θα εκπαιδευτούν στις Πρώτες Βοήθειες, στην Αντιμετώπιση καταστροφών, στο Υγρό στοιχείο, στην Ορεινή Διάσωση, στις Τηλεπικοινωνίες, στην Πυρόσβεση και Πυροπροστασία, στη Μετεωρολογία, στην Αεροδιάσωση και στη διάσωση ατόμων με τη βοήθεια σκύλου .
Η εκπαίδευση που προσφέρει η ομάδα μας παρέχεται μόνο από επαγγελματίες εκπαιδευτές και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε απο κοντά και να γίνετε μέλη της ομάδας μας.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');