Περιστατικό στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Περιστατικό στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης Περιστατικό στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης Περιστατικό στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης Περιστατικό στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης Περιστατικό στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ένα λυπηρό συμβάν σημειώθηκε εχθές σε φίλαθλο του Ολυμπιακού, στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ένας άνδρας έχασε τις αισθήσεις του λίγο πριν την λήξη του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.
Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. με πλήρωμα διασωστών ανταποκρίθηκε άμεσα και συνεργάστηκε άψογα με τον γιατρό κο Χρήστο Θέο, προσπαθώντας από κοινού να τον επαναφέρουν στην ζωή.
Στο σημείο του συμβάντος μετέβη και γιατρός αναισθησιολόγος, από γειτονικό νοσοκομείο όπου και και προχώρησε στη διασωλήνωσή του.
Τελικά, και ύστερα από αλλεπάλληλες προσπάθειες επαναφοράς του, μεταφέρθηκε με τη βοήθεια των διασωστών και του γιατρού σε ασθενοφόρο ιδιωτικού νοσοκομείου, όπου εκεί  βεβαιώθηκε η κατάληξή του.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του γηπέδου καθώς και τον κο Χρήστο Θέο για την άριστη συνεργασία και υποστήριξη αλλά και να εκφράσουμε τη θλίψη  και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου.
Να αναφέρουμε ότι στον συγκεκριμένο αγώνα αντιμετωπίστηκαν αρκετά περιστατικά από τους Επίλεκτους, εκ των οποίων τα τέσσερα χρειάστηκε να μεταφερθούν στα ιατρεία που στελεχώνει η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. εντός και εκτός του γηπέδου.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ
', 'auto'); ga('send', 'pageview');