Σεμινάριο instructor ΕΠΟΜΕΑ BLS/AED-ERC

 Σεμινάριο instructor ΕΠΟΜΕΑ BLS/AED-ERC  Σεμινάριο instructor ΕΠΟΜΕΑ BLS/AED-ERC  Σεμινάριο instructor ΕΠΟΜΕΑ BLS/AED-ERC  Σεμινάριο instructor ΕΠΟΜΕΑ BLS/AED-ERC  https://iekdelta.gr/

Το πρώτο σεμινάριο instructor  πραγματοποίησε   στις  25 Ιανουαρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 08.00 με 16.00 η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω – Αθηνών  σε συνεργασία με το ΙΕΚ Δέλτα.

Το σεμινάριο  εκπαιδευτών CPR/AED όπου και περάτωσαν την εκπαίδευση οι νέοι εκπαιδευτές ομάδων των Επίλεκτων από όλη την Ελλάδα είχε διάρκεια οκτώ ώρες. Ο φιλόξενος χώρος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (https://iekdelta.gr/) στο κέντρο της Αθήνας βοήθησε στην ομαλή λειτουργία του σεμιναρίου. Στο instructor  σεμινάριο  εκτός των εθελοντών  των Επίλεκτων συμμετείχε και περάτωσε επιτυχώς την εκπαίδευση  και ο Κωσταντίνος Κιούσης Director, Professor, Researcher, Engineer του ΙΕΚ Δέλτα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Κωσταντίνο Κιούση για την ζεστή φιλοξενία του ΙΕΚ Δέλτα και ευελπιστούμε να συνεχιστούν οι συνεργασίες μεταξύ της ΕΠΟΜΕΑ & του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και σε άλλους τομείς.

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις διασώστης; Πάτησε εδώ